Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Amber - černá baculka

Amber - černá baculka 16 roků 2 týdnů ago #5829

• Amber
Jj, ale už to bylo dvakrát v servisu, tak to snad už odizolovaný je. On to nejprve jen vysušil od tý vody a když se nám to stalo podruhý, tak to i celý nějak utěsnil či co, tak se modlíme, aby se to znovu neopakovalo... :roll:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Amber - černá baculka 16 roků 2 týdnů ago #5831

• Johnny
Spíš zaizolovaný, ne? :lol:

Amber - černá baculka 16 roků 2 týdnů ago #5832

• Amber
Vím já :D ?? Jsem holka a to co se děje v servisu a či se něco izoluje nebo odizoluje, mi vážně nic neříká...mně jde hlavně o to, aby to jezdilo... ;)

Amber - černá baculka 16 roků 2 týdnů ago #5835

• vosic
Ajaj,olej od Shellu nestojí za nic,takovej nebrat.

Amber - černá baculka 16 roků 2 týdnů ago #5836

• Amber
No co jsme na něj koukali, tak byl i dost drahej a prý i dost kavlitní, tak nevím, v tom se nevyznám... ale teď ho tam nemáme, kamarád nám přivezl myslím OMW, a jelikož dělá u VW, tak doufám že to není žádnej šunt... ;)

Amber - černá baculka 16 roků 2 týdnů ago #5837

• vosic
Tam platíš hlavně za značku,taky jsem ho párkrát koupil než jsem tohle slyšel od více lidí co v tom dělaj.Divil jsem se, protože když jsem natankoval na Shellce benzín, tak ten byl zas prvotřídní,po natankování to jelo neskutečně.

Amber - černá baculka 16 roků 1 týden ago #5965

• Amber
Tak mi s broučkem svitla naděje, že existují voskové spreje na kabely, tudíž by tam snad ta voda už nemusela způsobovat takovou neplechu, ale nevím... O víkend se na to chystáme podívat, a doufáme, že něco objevíme, abysme to s tím mohli dát do servisu, a pak se uvidí. Nechci ho dát pryč, tak doufám, že se to opraví a pak už to bude ok.

Amber - černá baculka 16 roků 1 týden ago #5969

• Ingi
Ted jsem skoro ve vasi kuzi... taky mi to zlobi a nevim proc ;) Ale mi to nevdame, ze ne? :D

Amber - černá baculka 16 roků 1 týden ago #5970

• Amber
Upřímně, už jsme to málem vzdali, ale já nechci, to auto mám ráda, hezky se mi řídí, je pěkné, a byla by škoda se ho vzdát, takže neee, my to nevzdáme!!!! :) hold budu muset kapánek zainvestovat a nechat to prohlédnout a opravit v pořádném servisu a budu doufat, že tentokrát už se ta záhada najde a vyřeší...chce to pevné nervy :lol: Copak trápí tebe Ingi??

Amber - černá baculka 16 roků 1 týden ago #5972

• Ingi
V otackach ztracime vykon... nejdriv jsme sazeli na vahu vzduchu ale tou to neni, eger ventil taky dobrej takze ted jsme na tom tak jako, ze nevime. Na diagnostice to nenahlasilo nic. Jeste nas teda napada jedna vec, ale to beru jako krajni variantu a doufam, ze to neni tim. Ale mohlo by to delat jeste pridreny naklapeni lopatek v turbu. To je taky prej vec ktera se stava.
Vygenerováno za 0.081 sekund