Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Amber - černá baculka

Amber - černá baculka 16 roků 1 týden ago #5974

• Amber
Takže taky trochu záhada, co?? Tak ať ti to dobře dopadne ;) No nám ztrácela výkon oktávka, jela jako sdi, když se na to šláplo, ale to bylo tou váhou, mám dojem...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Amber - černá baculka 16 roků 1 týden ago #5977

• Ingi
Amber napsal:
Takže taky trochu záhada, co?? Tak ať ti to dobře dopadne ;) No nám ztrácela výkon oktávka, jela jako sdi, když se na to šláplo, ale to bylo tou váhou, mám dojem...

jj, ta vaha, to je dost casty, proto to bylo to prvni co jsme zkusili, ale bohuzel. Skoda. Byla by to docela jednoducha oprava a relativne za par korun. Ale to by bylo moc jednoduchy :D

Amber - černá baculka 15 roků 11 měsíců ago #6627

• Amber
Tak se vám musím pochlubit :lol: udělali jsem Amberce předčasné vánoce, takže dostala nové autorádio Pioneer, nová diodová světla černá, ale hlavně nová kolíska!!! :D Jsou ty DOTZ Touge draphite 18´co byly nabízené v inzerci no a k tomu samo nové gumy, ať nám hezky jezdí ;) Pokud to dobře dopadne, tak se ukážeme v plné kráse v Liberci, a pokud kola ještě nebudou zapsaná v TP, tak aspoň pošlu fotečky...

Amber - černá baculka 15 roků 11 měsíců ago #6628

• Ingi
Tak ale to je moralka :mrgreen: Jako bys nevedela, ze to chceme videt :lol: Fotky ;)

Amber - černá baculka 15 roků 11 měsíců ago #6629

• Amber
Já vím, ale přivezli jsme je teprv včera a gumy ještě nedošly, takže čekáme... ;) ale už se na to mooc těším, až je tam nasadíme, snad to bude vypadat hezky no :lol: no a světla teda vypadají luxusně... 8-) dneska vyfotím a dodám aspoň to...

Amber - černá baculka 15 roků 11 měsíců ago #6630

• Ingi
Uz zacinam mit zase deprese z toho jak na sraz kazdej slechti a ja zase akorat tak nalestim :D

Amber - černá baculka 15 roků 11 měsíců ago #6631

• Amber
To neřeš... 8-) my bysme se do toho taky nepouštěli, ale tohle byly jedny z mála kol, které tam můžeme ofiko mít, proto jsme konali tak rychle... ;)

Amber - černá baculka 15 roků 10 měsíců ago #7097

• Amber
Kola jsou konečně nazutá, tak přikládám pár foteček :D
Přílohy:

Amber - černá baculka 15 roků 10 měsíců ago #7098

• Ingi
Tak to vypada luxusne ;) Jeste by to chtelo ty brzdice na cerveno a je to pecka ;)

Amber - černá baculka 15 roků 10 měsíců ago #7100

• Amber
Teď jsme nestíhali, ale máme to v plánu na víkend, takže pak už by to mělo být kompletní... 8-) Vlastně ne, pak to chceme ještě snížit, to máme v plánu na září ;)
Vygenerováno za 0.082 sekund