Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Amber - černá baculka

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5796

• Amber
No na vrakáči za ní prý chtějí 3000,-- což je teda nářez, máme šikovnýho kamaráda, takže nám jí svařil, ta díra byla fakt malá, ale uvidí se...Hold jsme broukovi dopřáli předčasnou výměnu oleje a filtru :lol: :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5797

• Ingi
vosic napsal:
Vona je opravdu stejná jako na Octavii pro motory 1.8,1.9TDI,2.0, a jsou už od 1500 ty obyčejný,po mý zkušenosti,kdy jsem ji loni 3x rozdělával jsem koupil novou a mám klid,od té doby co byla zavařená jí stačilo trošku škrtnout a zas jsem byl bez oleje,proto ti radím kup novou a budeš mít klid.

Dokonce az takhle, jo? :D Tomu se skoro ani nechce verit, ze by nam to takhle zjednodusili a nechali takovejhle dil pro nas vsechny stejnej :lol:

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5805

• vosic
Ingi napsal:
vosic napsal:
Vona je opravdu stejná jako na Octavii pro motory 1.8,1.9TDI,2.0, a jsou už od 1500 ty obyčejný,po mý zkušenosti,kdy jsem ji loni 3x rozdělával jsem koupil novou a mám klid,od té doby co byla zavařená jí stačilo trošku škrtnout a zas jsem byl bez oleje,proto ti radím kup novou a budeš mít klid.

Dokonce az takhle, jo? :D Tomu se skoro ani nechce verit, ze by nam to takhle zjednodusili a nechali takovejhle dil pro nas vsechny stejnej :lol:

Nojo opravdu je to tak,když mrkneš na e-shopy,tak tam většinou je napsaný s jakejma modelama je to stejný a dostala mě Amber,že za ní chtějí na vrakáči 3 litry,za trojku koupíš tu značkovou vanu fungl novou a obyč 1500,to je jako když tu někdo loni prodával za 3 tisíce starším nárazník a novej na netu stál taky 3tis. :roll:

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5806

• vosic
Amber napsal:
No na vrakáči za ní prý chtějí 3000,-- což je teda nářez, máme šikovnýho kamaráda, takže nám jí svařil, ta díra byla fakt malá, ale uvidí se...Hold jsme broukovi dopřáli předčasnou výměnu oleje a filtru :lol: :lol:

Tak jestli byla malá by to mělo držet zavařený,já ji bouchnul zprvu tak hodně, že rupla hodně a na 3 místech,pak to stačilo se někde jen trošičku otřít a měnil jsem nechtěně olej.Tak brouček má novej olej,tak je aspoň připravenej na sezónu.Momochodem jakej olej tam leješ?Mě kámoš doporučil Valvoline,je dobrej a ne zas tak drahej.

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5810

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5811

• Ingi
To je hustyyyy :D To uz se snad ani nevyplati varit :D

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5815

• Amber
No taky jsme přemýšleli o nový, ale když to šlo a ta díra nebyla velká, tak proč hned kupovat novou...Jinak ten vrakáč mě taky docela překvapil, ne netu jsme jí taky sehnali od 1500,--

Jinak s tím olejem nevím, původně tam ta co to měla před námi lila snad nějakej Shell, ale co tam teď máme my fakt nevím. Zjistím to a písnu, jen vím, že nás olej a ten filtr stál 800,--

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5818

• Káťa
Jooo vana, to jee hneed, už jseem si tím taky prošla. Mám tu díru zavařeenou a zatím drží :-) Jinak mi pod ní meechanik dal teen ochraneej pleech, měl doma zbyteek pleechu, tak see udělala šablona a teeď když škrtnu, tak see neemusím tak bát.

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5819

• Amber
No ten spodní plech taky potřebujeme...kvůli tomu že tam není nám pravděpodobně nejezdilo auto, páč tam tudy tekla voda :)

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5828

• Johnny
Amber, ten plech až tak moc auto podle mě neochrání, spíš bych to zkontroloval aby to nebylo někd odizolovaný.
Vygenerováno za 0.088 sekund