Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Amber - černá baculka

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5758

• Moni
Ty jo, co to pořád děláte... :( Vana už ale není takový problém, jako ta předchozí záhada. Tak ať to stihnete do čtvrtka. ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5759

• Amber
No jo, samý starosti!!! Taky se divíme, ale tohle se prostě stává no, možná kdybysme to projeli rychle, tak nic, ale my jeli vážně pomalu a připletl se nám do cesty nějakej šutr, a to nebyl ani vidět... Ach ty český slinice!!! :x Jinak ale vanu už sháníme, takže se budeme snažit, abysme do čtvrtka byli ok :lol: :lol:

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5760

• Ingi
Hele, tak to uz ted mate vybrano ;) Ale smuly jste si teda uzili. To uz se musi zlomit. Me osobne se to nestalo ale koukal sem, ze po predchozim majiteli mam taky vanu varenou. A myslim, ze by se tu naslo asi dost brouku ktery uz meli vanu udelanou :)

Vcera sem vlitnul asi v osmdesati do vyfrezovany casti silnice. Normalne to byl usek kde tu a tam byl vyfrezovanej kousek a nebylo to vubec oznaceny.... :twisted:

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5761

• Amber
To znám, se nám totéž stalo minulý týden, nikde nic označeno a též jsme do toho vlítli, ale ne broukem... ale naštěstí se nic nestalo ;)

Jinak s tou naší "malinkou" smůlou ... Doufám, že už máme taky vybráno a potom co jsme si s broukem prožili a užili, tak doufám, že už navždy!!! :lol:

A ještě jak jsme drhli, tak jsme si říkali, že je to auto nějaký nízký, že asi nebude moc dobrý ho snižovat...nechápu jak tu můžou jezdit Ferrari a podobné... :lol:

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5763

• Johnny
Amber napsal:
Hele Johnny a nevíš náhodou, jestli je i ta vana stejná s oktávkou?? :?: To víte, potřebujeme to opravit do čtvrtka, abysme mohli dojet do Prahy :)

No, měla by být... Motor je stejnej.

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5764

• Amber
Dík, no asi je, co jsem koukala, tak vážně vypadají úplně stejně...

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5767

• LuFi
motor je úplně stejnej s octávkou, s golfem IV a tušim že i s toledem, takže sehnat ji někde na vrakárně by neměl být problém...

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5768

• Amber
Když bude dobře ruplá, tak se jí pokusíme zavařit, to uvidíme během dneška, jinak se porozhlédneme jinde, v e-shopech už jí máme sehnanou, ale jinak bysme stejně ještě zkusili vrakáče...

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5780

• Ingi
Amber napsal:
Když bude dobře ruplá, tak se jí pokusíme zavařit, to uvidíme během dneška, jinak se porozhlédneme jinde, v e-shopech už jí máme sehnanou, ale jinak bysme stejně ještě zkusili vrakáče...

na vrakaci urcite bude, ale oni taky lumpove nekdy nevedi co si za to rict :) A s tim varenim opatrne. Kdyz to dela nekdo kdo s tim nema hodne zkusenosti tak se tim teplem zkrouti hrdlo na vypustnej sroub ;)

Amber - černá baculka 16 roků 3 týdnů ago #5789

• vosic
Vona je opravdu stejná jako na Octavii pro motory 1.8,1.9TDI,2.0, a jsou už od 1500 ty obyčejný,po mý zkušenosti,kdy jsem ji loni 3x rozdělával jsem koupil novou a mám klid,od té doby co byla zavařená jí stačilo trošku škrtnout a zas jsem byl bez oleje,proto ti radím kup novou a budeš mít klid.
Vygenerováno za 0.081 sekund