Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nechce jet - palivový filtr?

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6028

• vosic
Sada kabelů mě stála něco přes 8 kílek,vim že je to dost, ale né zas extrém.Tím že jiskra skáče jinde je někde problém,svíčka, nebo kabel.Z toho co jsi napsal odhaduju, že jsi zkoušel jen jeden,seš si doufám vědom toho,že tenhle motor má systém, kdy skáče jiskra společně ve dvou válcích?takže může bejt problém na druhý straně.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6032

• Lady
No tak tohle sem si určitě vědom nebyl, k tomu se přiznám,fakt sem měřil pouze jeden kábl,protože sme viděl jak přes něj jiskra skáče na blok....a když se tak nad tím zamyslím tak mi pak příjde i logické že když nejde jiskra do jednoho káblu ze dvou tak v tom druhém to může dělat problém a to třeba i takový že to přeskakuje na blok motoru....jenom mi zatím nejde do hlavy proč se to projevuje i v případě když povytáhnu tu hadičku podlaku....no ráno v každém případě ještě proměřím ten druhý do páru a sjedu se mrknout za kolik bych sehnal nové kabely a uvidí se...

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6033

• vosic
jakou myslíš hadičku?Tu jak je od sání k tý liště se vstřikovačema?
Jak si měřil ten odpor.zkusil si ho doufám i propískat?Zkusil bych takhle všechny 4 káble

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6035

• Lady
Tak měření odporu je už zbytečné,sice sem ho prověd,ale dneska ráno sem ojednal nové káble,takže ty by měly být ok a podle nich se pak uvidí,platil jsem něco přes 600,takže mě potěšila i cena jestli to budou ony, tak je v pondělí jak příjdou,přehodím a uvidí se....hadičkou sem myslel tu,která jde někdě z podhlavy ke škrticí klapce má ukončení u výdechu motoru ke škrtící klapě....ráno jsem ještě koukal na ten motor když byl nastartovaný a jiskra si vesele přes ten kábl přeskakovla na motor takže je ten kábl stejně asi mrtvý,tudíž koupim new a pak budu když tak bojovat dál....

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6044

• vosic
Tak na tu jsem ještě nekoukal,to by mohl bejt jeden z mých posledních problémů s motorem.Krásná cena,když jsem je šel kupovat,tak mi myslim řikal, že jsou 2 druhy délky tak snad to budou oni,jak tam skáče jiskra tak už je stejnak chycenej i když má kontakt.Jaké jsi tam dal svíčky?Brisk stojej prej za prd, i ty platinum.

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6048

• Lady
Svíčky tam jsou Championy tak nevím..sem celekm zvědav co to s těma káblama udělá....škoda že je neměl hned...a dvou delkách nic neříkal,právě že motal něco o tom že tam je pouze jeden druh tak že to nemůže splest....sem mu říkal že to je dvoulitr a motor AQY tak doufám že to klapne.

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6050

• vosic
ty sem tam kupoval taky,neměli by bejt nejhorší,ale pak jsem tam koupil NGKčka, ale žádnej rozdíl jsem nepoznal,jen asi vydržej o něco víc.
To je AQY,koukám do autodat a jinej dvoulitr se tam nedával,tak nevim,asi byl děda trochu zmatenej.

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6051

• Lady
No pán nebyl zmatený sem mu to řek sám od sebe,sem hrdý na to že to vím :lol: ..nepošleš mi do SZ třeba icq? že by sme to mohli řešit přes něj tady je to celekm zdlouhavé co? A ty se hrabeš v brouku asi tak rád jako já podle mě si máme co říct....

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6059

• vosic
Teď to nestíhám, musím valit do německa,tak zejtra odpoledne až budu v cz.
Vygenerováno za 0.070 sekund