Lady napsal:
Pánové mám na vás tenickou otázku...mám 2l benzín a motor když je v tahu,tzn. že když rozjíždím dvojku nebo trojku tak se často zakuckává..měl jsem to na diagnostice a ta píše že je špatné spalovaní v prvním válci,bohužel si nepamatuju tu hlášku uplně přesně,ale doufám že to tak nějak bylo...mám vyčištěnou klapku,udělal jsem základní nastavení,vyměnil některé podezřelé podtalokové hadičky,opticky pokontroloval váhu vzduchu a nic auto si vesele pokuckává dál... netrápilo něco podobného někoho?
Nebyla ta chyby něco na způsob:1 řada válců 1 vynechání?Když mi to psalo,mě jsem špatnej jeden zapalovací kabel,ale to bylo znát i na volnoběh,že občas bylo slyšet, že jeden válec vynechá,mě se to tak trochu zakuckává pořád,že jak řadím,tak ten motor prostě hned nejde,jakoby 2x hrkne a pak se chytne.Osobně bych ti doporučil nový svíčky jestli si je ještě neměnil a nejdřiv óhmetrem proměřit zapalovací kabely,jak nějakej bude přerušenej,tak hned kup celou sadu a taky jsem zkoušel tlaky a i když ty jsou dobrý,tak zkusit vycuknout vstřiky a jeden po druhým zkoušet na baterce jestli stejně cvakaj a jestli dobře rozprašujou, ale to už v krajní nouzi.