Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nechce jet - palivový filtr?

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 2 měsíců ago #4448

• Ingi
Mnooo, nikdo to za me neudela tak se musim pochvalit sam :D

Ja jsem taaaaak dobrej :lol: :lol:

Hlavne, ze to mas v richtiku ty kluku ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 2 měsíců ago #4449

• Štěpoš
Jooo Ingi....seš fakt dobrej :D Vlastně všichni jste dobří :lol: Ještě, že Vás tady mám ;)

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 měsíc ago #4733

• Ingi
Tak sem to asi chytil taky... Ale dela mi to jen obcas. Teda vlastne se mi to stalo zatim dvakrat. Mam ale podezdreni na ten konektor od vahy vzduch. Protoze kdyz jsem s nim zahejbal tak to zaclo frcet. Ted se dost hejbalo s tou krabici na vzduchovej filtr a bojim se jestli se za tim konektorem nezlomil nejakej dratek :(

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 měsíc ago #4874

• Ingi
Tak jsme to dneska pichli na pocitac a nic :( Jeste me kamos uklidnoval, ze nekdy rad zatuhne ventil u turba. Asi bych to nevylucoval protoze kdyz ho fakt poradne prozenu tak jede jak z partesu :twisted:

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 měsíc ago #4875

• Johnny
Me ted nic netrapi, sem za to moc rad, nezavidim Ingi...

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 měsíc ago #5218

• Ingi
Tak zatim vsechno smeruje na spatnou vahu vzduchu. Pristi tejden mi priveze kamos jinou na odskouseni tak uvidime. Snad to bude ono, to by nebylo tak strasny ani na opravu. Nestoji raketu :D

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 2 týdnů ago #5930

• Ingi
Tak vaha vzduchu to neni :( Zkusili jsme novou a je to stejny. Jediny dobry na tom je, ze se to snad postutpne zhorsuje :D O to lepe se bude hledat pricina.

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #5995

• vosic
Ingi jak si psal o tom ventilu, nejsem si tim uplně jistej, ale přes diagnostiku by snad mělo jít to našťouchnout a měřit tlak turba za jízdy,tím byste na to mohli přijít.

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #5999

• Lady
Pánové mám na vás tenickou otázku...mám 2l benzín a motor když je v tahu,tzn. že když rozjíždím dvojku nebo trojku tak se často zakuckává..měl jsem to na diagnostice a ta píše že je špatné spalovaní v prvním válci,bohužel si nepamatuju tu hlášku uplně přesně,ale doufám že to tak nějak bylo...mám vyčištěnou klapku,udělal jsem základní nastavení,vyměnil některé podezřelé podtalokové hadičky,opticky pokontroloval váhu vzduchu a nic auto si vesele pokuckává dál... netrápilo něco podobného někoho?

Nechce jet - palivový filtr? 16 roků 1 týden ago #6001

• vosic
Lady napsal:
Pánové mám na vás tenickou otázku...mám 2l benzín a motor když je v tahu,tzn. že když rozjíždím dvojku nebo trojku tak se často zakuckává..měl jsem to na diagnostice a ta píše že je špatné spalovaní v prvním válci,bohužel si nepamatuju tu hlášku uplně přesně,ale doufám že to tak nějak bylo...mám vyčištěnou klapku,udělal jsem základní nastavení,vyměnil některé podezřelé podtalokové hadičky,opticky pokontroloval váhu vzduchu a nic auto si vesele pokuckává dál... netrápilo něco podobného někoho?

Nebyla ta chyby něco na způsob:1 řada válců 1 vynechání?Když mi to psalo,mě jsem špatnej jeden zapalovací kabel,ale to bylo znát i na volnoběh,že občas bylo slyšet, že jeden válec vynechá,mě se to tak trochu zakuckává pořád,že jak řadím,tak ten motor prostě hned nejde,jakoby 2x hrkne a pak se chytne.Osobně bych ti doporučil nový svíčky jestli si je ještě neměnil a nejdřiv óhmetrem proměřit zapalovací kabely,jak nějakej bude přerušenej,tak hned kup celou sadu a taky jsem zkoušel tlaky a i když ty jsou dobrý,tak zkusit vycuknout vstřiky a jeden po druhým zkoušet na baterce jestli stejně cvakaj a jestli dobře rozprašujou, ale to už v krajní nouzi.
Vygenerováno za 0.077 sekund