Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: muj klíšťáček

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11288

• Jana
Taky mě to napadlo, když jsem přemýšlela, jak jde l.o. nalomit... :oops: Jaj, jako by na té fotce byl ten můj mazlík. Jen se tak neleskne. Parkuju hned u cesty, takže je z jedné strany jak ze škatulky a z té druhé... :) :shock: Přítel má mercedesa S a Hummera, takže o nějak zvlášť praktické přednosti mi u auta nejde. Je to spíš městské přibližovátko, se kterým jedu občas někam na výlet. Ale pokud jede i přítel, Brouček zůstává doma. Když je ale přítel s mercedesem, tak jsem neměla čím jezdit, protože Hummer je pro mých 160 cm jako kamion a na jeho řízení si fakt netroufám. :mrgreen:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11289

• superman007
tak koukam jak maš bohatýho přítele.takovy žravý auta.v brouku je hodně místa na předních sedačkach a pak vubec zadny místo. ;) akorat na zimu vubec neni-je hrozně nizkej na to je dobrej Hammer

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11290

• Jana
Spíš je blázen do aut, ale je advokát, takže pořádné auto je nutnost. Broučka taky vybral. Já chtěla mini coopra. Ale teď jsem za něj ráda. Nízkej je. Ani nemluv. Každou chvíli se bojím, kde co utrhnu... Brno je fajn, ale když jedu za sestrou na Vysočinu, tak je to taková adrenalínová záležitost. V tom mém je za řidičem na zadních sedačkách víc místa, než v tom jeho S. Jezdím totiž maximálně nalepená na volantu. Už i policajti mi dávali přednášku, že jestli nabourám, tak mě z té blízkosti erbeg nezachrání, ale zabije. Jenže, vymysleli nastavitelný volant, ale na pedály zapoměli... :lol:

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11291

• superman007
jeee ja sem myslel že nalepeny na volantu jezděj jenom ukrajinci a ona i jandule :D :D :D .už se tešim až bude teplo a budu se moc projet z broukem

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11292

• Jana
Já jsem hroznej trpaslík... :roll: Ale to je i tím autem. Já prostě chci vidět na jeho konec, takže mám sedačku úúúúplně hahoře a úúúplně ve předu. Ale v mercedesu skoro ležím. Tam se stačí řídit tím znakem. Jenže Brouček je celej takovej kulatej, takže... Ty s ním v zimě nejezdíš? Já taky nechtěla, ale okolnosti donutily.

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11293

• superman007
nejezdim.ani ho neprezouvam.i kdyz mam na něj uplně novyzimaky na elektronech.jezdil sem stim beetlem tdi.ale tady s tim klíšťáčkem nejezdim.ted sem si koupil malou dodavku :D abych naložil kolo a in line brusle a jel třeba na šumavu :D

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11300

• Jana
Tak to já jen ty brusle a na ty mi brouček stači. 8-)

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11301

• superman007
čauky.tak copak jsi dneska dělala?

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11303

• Jana
Ahoj, dneska úklid. Byla jsem pár dní za sestrou v Rakousku a pánové s našimi čtyřnohými miláčky to tady proměnili k nepoznání... :lol: Do toho přítel vařil pivečko a pekl chlebík, takže to byl takový nekonečný příbeh. :| Ještě jsem chtěla zajet s prckem do myčky, ale už jsem nestíhala. Má se ale zase udělat škaredě, tak by to asi bylo stejně zbytečný...

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11304

• superman007
to jo ma se zase ochladit.už mi to sere :D
Vygenerováno za 0.076 sekund