Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: muj klíšťáček

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11278

• superman007
to jo.brouček musí bejt jako novej.ja taky na broucích ocenim jenom super stav.beetlum to proste sluštich aut se každej človek všimne a když je oprejskanej a promačkanej tak je to jenom pro ostudu.to už me řeklo hodne lidí.ale ještě rači počkej až bude lepsí počasí.stejně je tedka na silnicích hrozně kamínku.at to nestříkaš zbytečně a dlouho ti to vydrží.a lépe ten lak i vyzrává když je teplo.mě ho taky stříkaly až nak v květnu. ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11279

• Jana
Asi jo. Jen to vydržet, když o tom vím :? , ale máš pravdu. ;) Odkud Ty jsi? Včera jsem ukazovala bráškovi fotky Tvého Broučka. Okamžitě mi zdělil, že až zdědí toho mého, tak si ho taky takto vytuní... :lol: No, je mu 16, tak si ještě chlapec bude muset počkat. Už mi ale stihl nadiktovat, co bych na něm mohla do té doby upravit sama, aby to jeho tunění nebylo tak drahé. Přišlo mi, že by bylo levnější koupit rovnou toho Tvého. :lol: :lol: :lol: Chce se mnou jet na sraz, aby ho viděl na vlastní oči, ale Ty asi na Brněnský nepřijedeš... :roll:

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11280

• superman007
jsem z Berouna u Prahy.ale na srazy beetlu budu jezdit.jo to mas pravdu že na brouky je všechno dražší než na ostatní auta.ale zase je to dobry že to nema hned každej.co budeš tunit na autě.co budeš kupovat?

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11281

• Jana
To je právě to. Ten můj prcek je rok 2000. Není to sice ještě dědeček, ale puberťák už taky ne. Přemýšlela jsem, že bych si za rok až dva koupila nějakého novějšího - 2006/07, tak nevím, jestli mám do tohoto vrážet peníze, anebo šetřit a pak to strčit do toho novějšího. Zvlášť, když to vážně leze docela dost do peněz. Ale alespoň nějaký pěkný křídlo mu pořídím. Kola docela jsou, takže s těma vydržím a hlavně ty řeším ze všeho nejmíň, protože bych je pak mohla dát na toho novějšího. Chtěla jsem oblíknout interiér do kůže, ale přišla jsem o PC, bez kterého se neobejdu, takže taková "super" nečekaná výdajová situace... :cry: Navíc nejsem žádný technik, takže se vším jezdím do servisu a o to je to dražší...

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11282

• superman007
co se ti stalo s PC?to je blbost si kupovat ten rok 2006.protože ty auta jsou uplně stejny,až na par detailu.a ja si myslim že ten novej brouk bude mít jinou roztč šroubu.

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11283

• Jana
Někomu se asi taky líbyl... :evil: Ten PC by ještě tak nevadil, ale to, co všechno bylo v něm. :cry: Měla jsem Maca, v něm Photoshop, Windows, pár dní před tím jsem si tam nechala dát 500 GB HD, těch programů,... Ach jo. Ani na to nechci myslet. Ale už mám nového - jen to stálo interiér do Broučka...
Myslíš, že je to hloupost? Já vím, že ta auta jsou stejná, ale přece jen 11 let není málo. Ale víš jak, Bůh ví, co bude za 2 roky. Vždyť nevím, co bude zítra. :D

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11284

• superman007
aha PC-ja jsem myslel PC v autě.jako palubní počítač :D :D :D . na aute je nejdulezitejsí to kdo snim jezdil pred tebou.jesli to bylo prase nebo normalní človek.ja už sem mel hodne aut i brouku.třeba dva roky stary auto bylo horší nez 15let stary.ty mas 1.8 v turbu co?to jsou super moturky :D

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11285

• Jana
Tak teď nevím, co by bolelo víc, jestli PC, anebo PC :lol: To jo, motor má dobrej. Lítá jako blázen - když zapomenu koukat na tachec a ztěžkne mi noha... I skvěle sedí. Já netuším, kdo s ním jezdil. Hned po koupi jsme ho dali do servisu, kde mi ho zkontrolovali a odstranily nedostatky vč. nalomené loketní opěrky, takže by měl být v pořádku. To je asi spíš v mé hlavě. Když má auto přes 10 let, tak už mu moc nevěřím. Brouček měl být taková dočasná záležitost - takže jsem ani tak neřešila stáří, ale cenu. Jenže se z něj stala srdcová záležitost...Proto jsem začala řešit, že bych si koupila stejného, ale novějšího.

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11286

• superman007
nalomena loket opěrka-to si v něm asi nekdo užíval :D .to jo jak budes starnout tak si koupíš neco praktičtějšího než je brouk.to mam taky.ja mam brouka jenom na výlety ,projíždky,srazy,tuningy.jinak jezdim v jinejch autech. :)

muj klíšťáček 14 roků 4 měsíců ago #11287

• superman007
bafff
Přílohy:
Poslední úprava: 12 roků 11 měsíců ago od Beczi.
Vygenerováno za 0.072 sekund