Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: muj klíšťáček

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11396

• superman007
jo jo.dík za upozornění.opravim to
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11397

• superman007
Johnny napsal:
no, bliká to sice míň, ale ne o moc, jde o to, zda se na to díváš jako chodec nebo řidič, nicméně homologaci mají a mám pocit, že je to utopený stejně i v origo blikně - p.s.: origo blikna svítí víc i dík krycímu plexi - rozptylce
no tak se na to podívej pořadně.ta čira ma aspon o 15mm tu žarovku utopenou než orginal.hobne to vynikne na tý duhový žarovce.prostě mě se to nelíbí a nedoporučuji to.co vím tak i hodně v německu a švýcarsku tam i do těch evropskejch modelu davaj US blikny.a myslim chodec a řidič vidí uplně stejně. ;) když si dneska pro ně nepřijede jeden zajemce tak ti je mužu prodat za 350kč jsou jako nové

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11400

• Johnny
Origo blikny mám doma a i tak myslím, že chodci i řidiči vidí, že odbočuji - nelezou mi tam když zapnu bliknu. Každopádně dík za nabídku a za názor :-) .

P.S.: Spousta aut má bliknu ve stejné lampě jako potkávácí světlo a je to tak nešikovný, že nevidíš že bliká.

P.P.S: Mrknu na to, jestli je opravdu víc zalezlá, ale když jsem to tam dával, tak mi to přišlo stejné...

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11403

• superman007
to máš pravdu s tou bliknou ve světlech např u golfa 4.

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11405

• Johnny
tak teda brách brouka mě nenapad, napadla mě jedna korejská mrcha, ale to je jedno vcelku, opravdu to není šťastné řešení :-)

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11408

• superman007
tobě taky svítí blikny jako US?

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11409

• Johnny
Ne, nesvítí, na to je speciální dvouvláknová žárovka P25 21/5W a i jiná elektroinstalce. Každopádně tohle u nás není homologovaný pokud vím... Možná proto máš tak zalezlou tu žárovku? Jen hádám...

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11414

• superman007
počkej,tak to vubec nechapu.tak svítí nebo ne.na ty fotce ti svítí. :o

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11416

• Johnny
Jenže to je nafocený při zapnutejch výstražkách a jak to zval foťák sekvencí, tak žárovka ještě dohasínala, ale LED na boku už nesvítily. Rád si hraju :-D

muj klíšťáček 14 roků 3 měsíců ago #11417

• superman007
ne ne,ta US žárovka nema nic společnyho jestli je do té blikny víc nebo mín zalezla.jo tady ty US bikny nejsou schvaleny.ale je to bomba.pokud maš bílou parkovačku ve svetle tak by to nemnel byt problem s tima svítícíma bliknama.BMW 5 taky mu svítí blikny i pro evropu.a ted už skoro všem kamionum taky.
Vygenerováno za 0.076 sekund