Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Jak vyndat startér?

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #5973

• colombia_2002
Potřeboval bych poradit jak vyndat startér.Vůbec netuším jak na něj :!: .Máte někdo skušenost? :idea: Dík
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6002

• vosic
No jako že tam asi určitě máš hadice a trubky od všech možnejch sračiček tak to bude boj.Nejdřiv si hlavně odpoj baterku a pak zespodu tam je jeden šroub(nevim teď jestli na16 nebo 17 klíč) a ten samej je zvrchu,tam se dostaneš jen ráčnou s douhým nástavcem(všechno musíš povolovat zespodu,takže tam není vidět,je to pěkně na...),ale nejdřiv si rozdělej kabely co tam vedou,ten silnej od baterky a ten spínací.No a když rozděláš kabely a ty 2 šrouby, tak když si vzpomeneš na ježka v kleci z rychlých šípů,tak tohle je něco podobnýho,někudy mezi těma hadicema ho musíš protáhnout,už bych to nechtěl dělat.Hodně štěstí.

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6010

• colombia_2002
Dík tak vidím , že to radši někomu dám asi bych na to neměl nervy koukal jsem i jestli by nešla vyndat baterka a vyndat ho vrchem , ale nevím.

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6013

• Lady
Jo podle mě by to šlo...ale musel bys vytáhnout i držák co drží baterku...je to podle mě práce tak na 20minut,když máš potřebné nářadí....sem vythoval ven baterku i ten držák a hned pod ním krásně vidíš ten starter.....takže si myslím že to není až tak těžké...

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6014

• vosic
colombia_2002 napsal:
Dík tak vidím , že to radši někomu dám asi bych na to neměl nervy koukal jsem i jestli by nešla vyndat baterka a vyndat ho vrchem , ale nevím.

Baterku nevim jak vyndat, ale už se to tady někde řešilo.Nesmíš na to spěchat,dyž už se do něčeho takovýho pustim,tak si pěkně uvařim kafčo, dám cigárko a dělám a dyž mi to nejde tak si v klidu zapálim další a pokračuju,nesmíš to tak hrotit a hlavně to chce mít na to klid,všechno co je na rychlo stojí za...

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6017

• Lady
Sice nekouřím takže cigo ne,ale jinak se vším souhlasím.....už hodně krát sem u brouka spěchal a dycky sem naděl víc škody než užitku a když to dělá člověk pomalu v klídku dopadne to dycky dobře....takže já bych do toho šel....jo a rady všech rad je prvně si všechno vyfotit,protože při skládání jsou takové fotky k nezaplacení.

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6018

• vosic
K tomu focení se přikloňuju,plně s tebou souhlasím.

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6027

• colombia_2002
A můžu v klidu odpojit baterii.Aby se mi něco nevymazalo. :lol:

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6029

• vosic
v poho,kód by rádio chtit nemělo a jinak tam nic není.Pak až ji nudeš zapojovat,tak si nech radši klíčky venku projistotu.
Ještě jsem se tě chtěl zeptat proč vlastně rozděláváš startér?

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6031

• colombia_2002
Protože mi při startovani pespektive po nem zachrasti asi pastorek jako štěkne chci to rezebrat a promazat.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.069 sekund