Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Jak vyndat startér?

Jak vyndat startér? 16 roků 1 týden ago #6034

• vosic
tak jestli to je to co myslim,tak je pastorek omletej a jestli už to máš díl a bude načatej i věnec,tak novej pastorek brzo bude ve steným stavu jak tenhle a budeš muset koupit ještě jeden + věnec.Chce to pořádně omrknout v jakým stavu to tam všechno je.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jak vyndat startér? 15 roků 10 měsíců ago #7023

• eALIEN
Novej startér a nekompromisně :!: Jakákoli jiná varianta je plýtvání času. Taky jsem ho měnil na tom svym dvoulitru, protože to chrochtání hlavně při studenym motoru se už nedalo poslouchat :P Je to výmrd, ale podruhý už by mi to trvalo tak polovinu času :D Podívám se, kde jsem ho objednával, ale nebyla to až taková pálka jak jsem čekal. A když budeš chtít, od října mám čas, když se po domluvě stavíš, není problém to za odpoledne vyměnit.

Jak vyndat startér? 15 roků 10 měsíců ago #7024

• Ingi
Ja neverilm svejm ocim... Kdo se to na nas taky prisel podivat :D

Jak vyndat startér? 15 roků 10 měsíců ago #7051

• eALIEN
Tak tenhle jsem objednával já a zatím pořád startuje :D Od Starline už mám v motoru víc věciček, včetně alternátoru a i když je to opravdu jedna z nejlevnějších značek na trhu, kvalita je solidní ;)
Přílohy:

Jak vyndat startér? 15 roků 10 měsíců ago #7054

• Ingi
Asi jak co... Ja zase na starline zadnou chvalu neslysel :? To pak taky jeden nevi co si ma myslet....

Jak vyndat startér? 15 roků 10 měsíců ago #7057

• Lady
Ani já jsem na něj žádnou chválu neslyšl a stjeně si ho kupuju,příjde mi to prostě levnější a ně že bych byl mega velký šetřílek,ale chci si všechno zkusit na vlastní kůži,takže až se mi začnou ty moje nové věci od nich kazit,tak pak to ohodnotím,zatím ale nakupuju tuhle značku.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.070 sekund