Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Špatné startování 1.9 TDI

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 6 měsíců ago #2332

• jarda
no o kroužki stojí 3 koruny a mislim si že ten proolém u becziho bude taky ten stejnej protože jinak musí mít promáčklou nádrž a kdiš má málo nafty tak mu stejká do stran nádrže a čerpadlo má probelém nasát. :idea:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 6 měsíců ago #2362

• vosic
No vidiš tak 3 kačky,to je nic a zkusil bych to jako první.To by snad věděl,kdyby ji měl promáčklou,ale kdyby byla,tak máš pravdu,že by čerpadlo mělo problém nasát jelikož by tam bylo míň nafty,než by mělo bejt a zavzdušňovalo se to a tím pádem mělo problémy s nastartováním.

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 2 týdnů ago #5927

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Co může zapříčinit špatné startování? Paliva jsem měl půl nádrže, ale vůbec to nechtělo nastartovat. Až když jsem držel klíč asi půl minuty, tak to naskočilo, zapípalo, zablikala kontrolka oleje a pak zhasla.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 2 týdnů ago #5928

• Ingi
Beczi napsal:
Co může zapříčinit špatné startování? Paliva jsem měl půl nádrže, ale vůbec to nechtělo nastartovat. Až když jsem držel klíč asi půl minuty, tak to naskočilo, zapípalo, zablikala kontrolka oleje a pak zhasla.

A za tepla nebo za studena?

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 2 týdnů ago #5934

• jarda
vyskoušej relé č 109 to řídí palivový čerpadlo v nádržy . mně to zastavylo zajízdy pak sem chvíly čekal a šloto , a pak semy to stalo několikrát but to nestartovalo nebo to chytlo a chcíplo tak sem koupil noví relé asi za 200 kč a mám klid

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 2 týdnů ago #5940

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
A me se zda ze to delala nekvalitni nafta. Protoze den pred tim jsem tankoval u čínské benzinky jen za 300,- abych dojel dom a druhej den to blblo...dotankoval jsem půl nádrže Verva Diesel na Benzině a už to startuje hned.

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 2 týdnů ago #5942

• Johnny
Mě se taky teď tuhle podařilo nastartovat až po chvíli. Podezřívám baterku, s nekvalitní naftou asi problém nemám, pač až na vyjímky tankuju pořád na stejném místě. Ale ta půlka nádrže je zvláštní. Nemohl ti třeba prasknout nějaký plast u čerpadla v nádrži?

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 2 týdnů ago #5943

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Johnny napsal:
Mě se taky teď tuhle podařilo nastartovat až po chvíli. Podezřívám baterku, s nekvalitní naftou asi problém nemám, pač až na vyjímky tankuju pořád na stejném místě. Ale ta půlka nádrže je zvláštní. Nemohl ti třeba prasknout nějaký plast u čerpadla v nádrži?
Kdyby bylo něco s čerpadlem, tak by to nevyčerpalo všechnu naftu. Ja tu celou nádrž můžu vyjet, ale pak se hůř startuje. To je jedno, teď zas bude papat kvalitní naftu a snad nebude zlobit.

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 2 týdnů ago #5945

• Ingi
Ja byl zrovna vcera upozornenej, ze u diesla radsi nadrz nevyjizdet az na doraz... Na dne jsou prej usazeny kaly z nafty a pak se to dostava do motoru a ucpava to filtr. Ze prej by to mohla bejt pricina toho myho problemu. Me se to totiz asi dvakrat povedlo, ze jsem jel na doraz a prej by tam nekde moch bejt bordel.

Špatné startování 1.9 TDI 16 roků 2 týdnů ago #5946

• Johnny
S tou nádrží sem to už slyšel taky, ale i u benzíňáků... No tož Beczi jsem zvědavej, jak dlouho tě to bude ještě trápit než se přijde co s tím je.
Vygenerováno za 0.079 sekund