Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Jihomoravský kraj

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7281

• Radka a Zdeněk
Do Týnce bohužel nepřijedeme, ale srazík na Moravě bychom mohli stihnout :D Pokud bude v sobotu 5.9. a nic "do toho nevleze", tak vás všechny zase rádi uvidíme :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7286

• Kitty
Beczi napsal:
OK, tak 5.9.2009 týden před podzimním srazem dáme sraz my z okolí Brna a Jižní Moravy. Pište sem kdo dojedete a v kolik hodin, případně kde se vám to hodí. Navrhoval bych nějaky pěkny místo kvůli fotkám.

Napadl mě hrad Buchlov a Buchlovice, nebo kde to je. Ve Slavkově už jsme byli na prvím srazu, tam by to bylo taky pěkny.

Tady je seznam lidí co znám z JMK. Pokud by byl někdo další, napište sem.

Beczi - dojede
cibka - dojede
Radka a Zdeněk
Štěpoš - dojede
Kitty - dojede
Gáblík
hrášek231

Tak jak teda kde se setkame toho 5.9?? V tom Slavkove teda jak tu nekdo uz psal??

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7287

• Štěpoš
Navrhněte někdo něco, já to mám stejně daleko na Buchlov i k Brnu., takže je mi to fuk :D

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7288

• cibka
Caute,jj koncetiny a auti jsou uz v poradku,ale bohuzel se nezucastnim,musim pracovat:( tak snad nekdy poriste ;) kabrio bych chtela hrozne videt :) tak si to uzijte pa pa

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7290

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Počky cibko, tys navrhla soboru 9.5. A co třeba neděle 10.5 to nemůžeš?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7294

• cibka
No mohla jsem jen v sobotu a ted mi do toho neco prislo :( :( musim makat doma :( a v nedeli jdu do prace :(

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7296

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ani chvilu si neudelas cas Cibko? Premejslim ze ten sraz hodime na nedeli, ste pro? V sobotu nemuzu a vubec nevim, jestli do soboty budu mit spravenyho brouka. Dal bych to na neděli na odpoledne.

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7298

• Kitty
Beczi napsal:
Ani chvilu si neudelas cas Cibko? Premejslim ze ten sraz hodime na nedeli, ste pro? V sobotu nemuzu a vubec nevim, jestli do soboty budu mit spravenyho brouka. Dal bych to na neděli na odpoledne.

Mne je to celkem jedno jestli sobota ci nedele. Co mas s brouckem beczi???

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7300

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nevím, teče mě z něj nějaký olej. Přesouvám to teda na neděli 6.9. Třeba do té doby to bude OK. Kdyby ne, dojedu jinym autem.

Jo a Kitty, když odepisuješ souvisle na něčí přízpěvěk tady, tak nedávej Citovat, ale rovnou dole Odpovědět. Zbytečně to zaplňuje fórum a každej ví k čemu píšeš.

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7323

• Štěpoš
Bohužel plán na minisrázek o víkendu se mi začíná hroutit, budu muset pracovat.....takže se uvidíme až o týden později ;)
Vygenerováno za 0.082 sekund