Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Jihomoravský kraj

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7207

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Já nemůžu tento i příští víkend, ale jinak kdykoliv. Pasovalo by vám to někdy v týdnu? O víkendu mám zatím čas až 4-6.9. Což by nemuselo být špatné, protože by to bylo týden před srazem u Prahy, tak by sme se mohli domluvit na cestě a tak.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7210

• Kitty
Beczi napsal:
Já nemůžu tento i příští víkend, ale jinak kdykoliv. Pasovalo by vám to někdy v týdnu? O víkendu mám zatím čas až 4-6.9. Což by nemuselo být špatné, protože by to bylo týden před srazem u Prahy, tak by sme se mohli domluvit na cestě a tak.

Ja mam cas porad :)

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7219

• Štěpoš
Jo tak víkend 4-6.9. mám taky vyjímečně volno, tak pokud nebudu na Slovbensku, tak by to šlo :)

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7226

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
OK předběžně s tím budu počítat. Tak dáme sobotu 5, nebo nedělu 6.9? A ráno, odpoledne, večer? Ať už to sem můžu napsat nějak viditelně.

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7230

• Kitty
Beczi napsal:
OK předběžně s tím budu počítat. Tak dáme sobotu 5, nebo nedělu 6.9? A ráno, odpoledne, večer? Ať už to sem můžu napsat nějak viditelně.

Jestli sobota nebo nedele je mi jedno, ale navrhovala bych aby to bylo odpoledne popripade vecer, jsem student a to uz bude skola, takze vikendy mam na spani :)

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7254

• cibka
Ahojky ja muzu jen 5.9 :) ale rady bych vas videla ;)

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7260

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
OK, tak v neděli 6.9.2009 týden před podzimním srazem dáme sraz my z okolí Brna a Jižní Moravy. Pište sem kdo dojedete a v kolik hodin, případně kde se vám to hodí. Navrhoval bych nějaky pěkny místo kvůli fotkám.

Napadl mě hrad Buchlov a Buchlovice, nebo kde to je. Ve Slavkově už jsme byli na prvím srazu, tam by to bylo taky pěkny.

Tady je seznam lidí co znám z JMK. Pokud by byl někdo další, napište sem.

Beczi - dojede
cibka - dojede
Radka a Zdeněk - dojede
Štěpoš - dojede
Kitty - dojede
Gáblík
hrášek231
ZuB103

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7262

• Kitty
Beczi napsal:
OK, tak 5.9.2009 týden před podzimním srazem dáme sraz my z okolí Brna a Jižní Moravy. Pište sem kdo dojedete a v kolik hodin, případně kde se vám to hodí. Navrhoval bych nějaky pěkny místo kvůli fotkám.

Napadl mě hrad Buchlov a Buchlovice, nebo kde to je. Ve Slavkově už jsme byli na prvím srazu, tam by to bylo taky pěkny.

Tady je seznam lidí co znám z JMK. Pokud by byl někdo další, napište sem.

Beczi - dojede
cibka - dojede
Radka a Zdeněk
Štěpoš - dojede
Kitty - dojede
Gáblík
hrášek231

Uz se nam to blizi:) snad jen doufam, ze se nas sejde vic??? :(

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7263

• cibka
At uz vyberete jakekoliv misto,tak bych si s vama dala sraz treba v tom slavkove;)..teda pokud to bude z Brna po ceste :)

Jihomoravský kraj / sraz neděle 6.9.09 - info uvnitř tématu 15 roků 9 měsíců ago #7268

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
A jak na tom jsi cibko s autem? Už je opravené? A co tvoje končetiny, zdravé? :)
Vygenerováno za 0.085 sekund