Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Servis v Choťánkách, okr. Nymburk

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 5 měsíců ago #8443

• Mandelin
Ahoj, máte někdo zkušenosti se servisem VW v Choťánkách, okr. Nymburk?
Byl jsem tam, protože mi házelo auto při zrychlování, prý to je poloosama a kloubama, na což přišli až podruhé. Dneska mi celý auto rozmontovali, začli tam dávat ten nový kloub a zjistili, že je asi o milimetr širší uchycení a že tam nejde přidělat. Tak to zas celý namontovali zpátky. Před tím mi řekli, že objednají klouby i s těmi poloosami, ale objednali jen ty klouby - přitom mi před tím řekli, že tam jen klouby být nemůžou. Hráli na mě nějakou divnou hru. Asi to sami nějak popletli a nechtěli to přiznat.
Teď chtějí za ty poloosy 30 tisíc.
Prosím o radu, co si o tom myslíte? Díky.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 5 měsíců ago #8448

• jarda
napiš konkrétně co to dělá . a do vw nejezdi sou moc drahý

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 5 měsíců ago #8449

• Mandelin
Hrozně to hrká, když zrychluju, je jedno na jakou rychlost. Klepe se potom celý auto. Jak jsem psal, řekli mi, že je to prý poloosami....

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 5 měsíců ago #8457

• jarda
jesti seti klepe volant tak zkontroluj čepy na řízení a tiče na kterích sou našroubovaní , vúle poznáš tak že si sedni do auta a pomalu hejbej volantem ucejtíš jestli hned zabíra nebo nebo má vuli tak 2,3 centáky . a kdiš snim budeš hejbat rychle tak uslišíš klepání . a jestli to háže celim autem tak zkontroluj gumy jestly nemá jedna znich nekde bouly koukni i nazadek

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 5 měsíců ago #8458

• Mara1985
Ona nemusí bít ani boule mě se taky třepalo celé auto ale bylo to jen tím že byl sníh nalepaný ze vnitř na ráfku stačilo to jen na vapce vistříknout a bylo po problénu.

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 5 měsíců ago #8461

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Mě včera taky bouchalo něco na autě. Nevěděl jsem čím to bylo za jízdy a pak jsem zjistil, ze to byl kus ledu zamrznuté na stužce, kterou mám na anténě a ta bouchala do skla :-D . Ale tím to jen zlehčuju. Jaky na tom máš kola, original VW? Do VW to nedávej, oni totiž radši vymění půlku podvozku, aby vydělali a nemuseli hledat problém, než aby vyměnili jen to, co je opravdu špatny. Nejlepší je to dávat některému známému, nejlíp takovému, co pracuje ve VW a opraví to levně.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 5 měsíců ago #8465

• Algiďáci
Vesměs to byvaji čepy řizeni nebo svisly čep :cry: Ale stava se taky že se rosype homokineticky kloub ( u kola na poloose) Ale to všechno jde zjistit i doma. Ale stejně potom budeš potřebovat udělat geometrii Takže pořad nic levneho :(

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 5 měsíců ago #8474

• valhela
Jestly chceš tak přijed do pardubic a já ti na to juknu a můžem to opravit dělám ve vw.Tomáš

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 5 měsíců ago #8491

• Ingi
Jsem puvodem z nymburka a konkretne o tomhle servisu uz jsem slysel vseljaky historky. Nevim co je na tom pravdy, lidi si radi zaprehanej :D ale znate to, na kazdym sprochu pravdy trochu ;) Jestli mas nejakyho kamose kterej tomu aspon trosku rozumi tak na to prijde behem chvilky. A i kdyby to mely byt ty poloosy, urcite bych za to nedal 30 tis. u VW ;)

Servis v Choťánkách, okr. Nymburk 15 roků 4 měsíců ago #8574

• Mandelin
Děkuju všem za tipy, zkusím využít nabídku Valhely.
Vygenerováno za 0.089 sekund