Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Návod: Jak sundat airbag z volantu

Návod: Jak sundat airbag z volantu 16 roků 9 měsíců ago #874

• Hugo Boss
Káťa napsal:
Tak už je to hotovo :lol: Když jsem dorazila na GO, hodila jsem na toho borce provinilej výraz, jako, že si to bude muset sundat sám, že se mi to jaksi nepodařilo :roll: No tak se do toho pustil, taky se s tím pral, dokonce si i nechal poradit, jak má páčit.... a pak mu to šlo.... takže jsem přišla na to, že chyba nebyla v mojich levých
rukách, ale v nedostatečné síle... co naděláš :D Halvní je, že už mám přesazenej volantek a budu moct točit o stošest a dokonce i nazout větší bačkůrky :-)

Ahoj Kačko, kdyby jsi potřebovala s něčím pomoci, není problém ;) , předpokládám že jsi stejně jako já z Trutnova a přecijenom jako servisák z VW bych ti určitě mohl pomoci :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Návod: Jak sundat airbag z volantu 16 roků 9 měsíců ago #877

• Káťa
Hugo Boss napsal:
Ahoj Kačko, kdyby jsi potřebovala s něčím pomoci, není problém ;) , předpokládám že jsi stejně jako já z Trutnova a přecijenom jako servisák z VW bych ti určitě mohl pomoci :)

Jeje, moc děkuju za nabídku... kapku jsem se pohádala se svým "mechanickým dohledem" :? takže teď budu asi občas potřebovat s něčím pomoct, jelikož sama si na určitý věci moc netroufám
:mrgreen:

Návod: Jak sundat airbag z volantu 16 roků 9 měsíců ago #912

• Hugo Boss
Káťa napsal:
Hugo Boss napsal:

Jeje, moc děkuju za nabídku... kapku jsem se pohádala se svým "mechanickým dohledem" :? takže teď budu asi občas potřebovat s něčím pomoct, jelikož sama si na určitý věci moc netroufám
:mrgreen:
no klído , však oba jsme z Trutnova tak no stres :mrgreen:

Návod: Jak sundat airbag z volantu 16 roků 7 měsíců ago #1989

• vosic
Se zapojenou baterkou by to nemělo nikdy nic udělat když je vypnutej kliček,ale v zájmu bezpečnosti se to má vždycky odpojovat a kdo si to neodpojuje se prostě nebojí.

Návod: Jak sundat airbag z volantu 14 roků 2 týdnů ago #14505

• David.rsn
Ještě jeden menší zlepšovák.. Staré zpětné zrcátko, který si můžete dát do prostoru mezi volant a přístrojovku vám hodně ulehčí práci, protože uvidíte jak a na co zapáčit :) (Já používám ulomené zrcátko ze Simsona :D ) Jinak stačí jen vyndat klíček ze zapalovaní ale POZOR!! Hlavně se ukostřit, aby jste nebyli nabitý statickou elektřinou a nezpůsobili tak při odpojování nechtěné odpálení airbagu. Stačí se dotknout jednou rukou západky zámku dveří ( takový ten lesklý kovový hranatý oblouček, co vám zůstane na sloupku v úrovni zámku dveří , když otevřete dveře :D ) Při vyndavání airbagu v sedě pak být pokud možno opření zcela o opěradlo sedadla ( sedadlo co nejvíc dopředu a opřít se ) a vyhnat všechny případné asistenty pryč od auta, kdyby došlo k nečekané aktivaci airbagu. Pokud pak zapnete zapalování při odpojeném airbagu ( budete muset popojet třeba, co ja vím ) tak dojde k rozsvícení kontrolky airbagu. K jejímu oětovnému zhasnutí budete muset použít diagnostiku a vymazat paměť závad :)
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.059 sekund