Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna manžety řadící páky

Výměna manžety řadící páky 14 roků 4 měsíců ago #10858

• marťas
Zdravím všechny,potřeboval bycz vyměnit kúži na řadící pace,nevím,ale jak rozdělat kouli řadičky,kúže je pod ní,tak nevím jestli je tam nějaký fígl,až nic neulomím.Jestli má někdo nějakou zkušenost ať dá vědět.Marťas
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna manžety řadící páky 14 roků 4 měsíců ago #10859

• LuFi
Nejdřív vytahni manžetu ze středového panelu, je tam jen nacvaklá na plastovém rámečku. Pak tu manžetu přetahni přes hlavici řadící páky (směrem nahoru) a na táhlu řadicí páky je hlavice přidělaná kovovou sponou. Je pouze zmačklá a stačí ji roztahnout. Pak už jen stačí sejmout hlavici a je to... Ta spona ale drží fest, tak musíš trchu víc zabrat, já jsem jí roztahnul šroubovákem.

Výměna manžety řadící páky 14 roků 4 měsíců ago #10901

• marťas
To jsem všechno udělal,ale nemúžu dostat tu kúži s pod samotné řadící koule,nevim jak je spojena ta řadička s tím kroužkem pod tou kúži.Nemusí se snad měnit kuže i s koulí? Díky za odpovědí Marťas

Výměna manžety řadící páky 14 roků 4 měsíců ago #10903

• LuFi
já jsem to měnil i s hlavicí, takže tohle jsem moc nezkoumal, ale jetli si to ještě dobře vybavuju, tak tu kůžu nesundáš. A jestli se ti to povede ji nějakým způsebem vytrhnout, tak novou tam budeš dávat ještě dýl než jsi ji vyndaval...

Výměna manžety řadící páky 14 roků 4 měsíců ago #10910

• GEORGE
Co si já pamatuji, když jsem měnil kůží na staré řadičce, tak po roztahnutí sponky se manžeta uvolní i s hlavicí vysune z té tyčky řadící a pod hlavicí je silonový kroužek který se opatrně vyloupne a za ním je právě ta ohrnutá manžeta. Teď jsem dával už hlavici novou svítící kupovanou na aukru za 1050Kč kde je vyobrazený beetle který svítí. Vpříloze máš soubor V29 kde je řadička vyfocená.
Přílohy:

Výměna manžety řadící páky 14 roků 4 měsíců ago #10913

• marťas
díky za odpovědí skusím to .Marťas

Výměna manžety řadící páky 14 roků 4 měsíců ago #10915

• Ingi
to mi musis ukazat jak to sviti :D uz jsem na ni taky koukal :D
Vygenerováno za 0.061 sekund