Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: evicak a jeji Bublinka

evicak a jeji Bublinka 16 roků 1 měsíc ago #5366

• evicak
První setkání s New Beetlem si pamatuju dodnes. Bylo to na Bečvách. Šli jsme tehdy s partou lidí z chaty, kde jsme byli ubytovaní, na obídek do hospůdky, a ON stál zaparkovaný u chodníku. Psal se rok 2005. Do té doby jsem se o auta nezajímala, o nějakém Broukovi ani neslyšela. To setkání bylo osudové. Brouček to byl žlutý a vzadu měl malinký model sebe samého, vpředu u volantu slunečnici. Beznadějně jsem se zamilovala...

...psal se rok 2006, rok a cosi po našem prvním setkání... odletěla jsem po promoci na Mallorcu, kde jsem strávila nějaký ten pátek. Na tomto ostrůvku se to Broučky jen hemžilo. Jako hrací kostky, jaká barva je vám libo? Začala jsem skenovat trh...

...po roce okoukávání internetu a po přestěhování do Brna, kdy jsem konečně začala jít finančně do plusu, jsem začala hledat toho pravého. Našla jsem ho v Olomouci. Byla to láska na první pohled...

...měl na sobě modrobílé kytičky, odřenou kapotu, skákající pneumatiky, ale jinak byl fešák a vpořádku. Během následujícího roku jsem mu pořídila nové letní i zimní papučky, opravila drobnosti jako chybně pracující mechanismus vytahování okýnka, ulomenou páčku otevírání dveří, nefungující zámky (rozvody byly nové), sundala kytičky, nechala vyleštit kapotu, opravit a přestříkat odřená místa a nakonec dostal nové parádní kolečka na léto...

... v plánu je natření brzd na červeno a výměna oprýskaného znaku vepředu...časem další vymoženosti a srandy, pokud mě finančně nevysosají náklady na případné nečekané poruchy a opravy, co si budeme povídat, autí má deset let a je otázkou času, kdy budou potřeba nové brzdy, spojka či cokoli jiného...

A teď něco o Bublince:
* rok výroby: 1999
* barva podle techničáku: světle zelená
* litá kola: zimní - AEZ Raver 16"
letní - Alutec Cult 16"
* pneumatiky: zimní - Nokian 205/55 R16
letní - Bridgestone 205/55 R16
* tónovaná skla
* původní světlounce žluté sedačky sladěné s barvou auta
* původní rádio
* manuální klima (tu prý někdo i nemá!!!)
* co mají nejspíš všichni: výškově stavitelné sedadlo u řidiče, vyhřívaná přední sedadla, 4 airbagy, elektricky nastavitelná zpětná zrcátka, elektrické ovládání oken, centrál, podélné i výškové nastavení volantu, vyhřívání zadního okna a zpětných zrcátek, posilovač řízení, ABS, ESP... no prostě pusinka
* a co nemám, ale možná časem: CD přehrávač
* VIN kódy označena všechna okna
* samolepka NewBeetleClub.CZ na zadním skle 8-)

A tady jsou fotky ze srazu:
http://evicaaak.rajce.idnes.cz/NewBeetl ... Habrovany/
Přílohy:
Poslední úprava: 16 roků 1 měsíc ago od .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

evicak a jeji Bublinka 16 roků 1 měsíc ago #5367

• evicak
A novější fotky...
Přílohy:

evicak a jeji Bublinka 16 roků 1 měsíc ago #5368

• evicak
A takto vypadá Bublinka dnes...
Přílohy:

evicak a jeji Bublinka 16 roků 1 měsíc ago #5375

• Johnny
Fotky krásný, informace vyčerpávající... Jen bych dodal, že výhřev sedaček není u New Beetla samozřejmostí ani u některých TDI. Máš tam tempomat?

K muzice a origo rádiu -> Pořídil jsem si virtuální CD changer a poslouchám MP3. Je to příjemnější než CD na obsluhu a díky přímému propojení s rádiem hrají krásně čistě.

evicak a jeji Bublinka 16 roků 1 měsíc ago #5377

• evicak
Johnny napsal:
Fotky krásný, informace vyčerpávající... Jen bych dodal, že výhřev sedaček není u New Beetla samozřejmostí ani u některých TDI. Máš tam tempomat?

K muzice a origo rádiu -> Pořídil jsem si virtuální CD changer a poslouchám MP3. Je to příjemnější než CD na obsluhu a díky přímému propojení s rádiem hrají krásně čistě.

Jo jo, o tom jsem taky slyšela. Já jsem si pořídila kazetu s takovým drátkem, co zapojím do MP3 a poslouchám. Ale chrčí mi to :-( S těmi sedačkami - no to jsem teda ráda, že zrovinka ten můj je má!!! Je to opravdu perfektní v zimě. Taky jsem slyšela, že Cibka nemá klimu! Jo a tempomat nemam.

evicak a jeji Bublinka 16 roků 1 měsíc ago #5384

• cibka
No nemam no :? Uz ta zacinam pocitovat :)

evicak a jeji Bublinka 16 roků 1 měsíc ago #5441

• Štěpoš
evicak napsal:

To Stepos: a kde me videla? :-)
Viděla Tě myslím v Hulíně. Ono tady u nás se moc brouků nevyskytuje, tekže když někdo nějakýho uvidí, tak mi to hlásí :lol:

evicak a jeji Bublinka 15 roků 1 měsíc ago #9206

• evicak
PRODANÝ

evicak a jeji Bublinka 15 roků 1 měsíc ago #9208

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Aji fotky zmizely, to asi tim zalohovanim jednou, jak spadlo forum. Mam tohle tema smazat? Si kdyztak udelas novy.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.095 sekund