Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Slamak - Pozdrav

Slamak - Pozdrav 16 roků 2 měsíců ago #4258

• Slamak
Zdravím všechny členy klubu, 11.10. 2008 se naše rodina stala majitelem tohoto úžasného vozu.Před koupí jsme ale sklidili silnou kritiku ze strany známých,kamarádů a dalších, že je to auto k ho...My jsme se ale odradit nenechali,ačkoliv jsme brzo pochopili, že s tím místem v kufru to nebudeme mít lehké.Před tím jsme totiž vlastnili vůz VW Passat combi. Do toho auta se prostě musíte zamilovat, to mi určitě potvrdíte.Máme ho z roku 1999,modrá metalíza, 2.0 benzín a jinak v plný palbě( bez kůže).Jsme 4člená rodina a můj 4letý syn a 2,5letá dcera jsou z toho auta úplně hotoví.Když je vidím v sedačkách, tak tam jsou hrozně roztomilí, prostě takoví broučkové.Pocházíme přímo z Plzně nikoliv ze z Plzně a už se těšíme na připravované akce. o kterých jsme se dočetli. Tak ještě jednou všechny zdravím a hlavně hodně šťastných kilometrů!!!
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Slamak - Pozdrav 16 roků 2 měsíců ago #4259

• Ingi
No tak my jsme tu vsichni postizeny laskou k tomuhle autu, ale vetsinou jsme svobodni a mame to jako auto pro zabavu :D Zvolit tohle Beetla jako auto pro 4 clenou rodinu.... velkej respekt :D Tak jeste prihodte fotky ;) at toho krasavce taky vidime :)

Slamak - Pozdrav 16 roků 2 měsíců ago #4260

• vosic
Brouček je úžasný stylový vozítko a když se do nej zamiluješ neni co řešit.Jsem rád že tu máme dalšího broučka a bylo by fajn,kdybyste dorazili na sraz,určitě by se to Vám i dětem moc líbilo.
S kritikou sme se si myslim snad setkali všichni,ty lidi tomu prostě nerozuměj.

Slamak - Pozdrav 16 roků 2 měsíců ago #4261

• Johnny
Super, další nadšenec. Já taky sklidil kritiku, hlavně za tu žlutou... Ale od člověka, co ani nemá auto a doma jim parkuje tuctová Octavie I Combi, byť načipovaný 1,8 Turbo a Roomster HTP. Pak je kupa lidí i v rodině, co to auto žerou a strašně se jim líbí. No a ty pohledy lidí sou hustý když jedeš okolo třeba zastávky a lidi koukaj co to jede... :-D

Slamak - Pozdrav 16 roků 2 měsíců ago #4263

• Káťa
Smeekám klobouk, dokuď jsou dětičky jeeště v seedačkách, tak to jeeště jdee, alee neevím neevím, jeestli později to na 4 lidičky neebudee kapku malé. Každopádně doražtee na nějaký srazík, rádi poznámee nové čleeny i jeejich ratoleesti :D Přeevážná většina jee nás beez dětí, takžee vám ty vašee určo budeem rádi trochu rozmazlovat :lol:

Slamak - Pozdrav 16 roků 2 měsíců ago #4264

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zdravím. Na sraz určitě dojeďte celá rodina. Hned na ten první 8.5 do Habrovan. Taky jsem se setkal s kritikou, že je Brouk malej, ale všem vysvětluju že v něm jezdíme max. dva a na předních sedačkách je víc místa než v jiných autech a do zadu se občas taky někdo vleze. Když potřebuju něco odvíst, sklopím sedačky a mám hned víc místa, než v nějakym sedanu (do sedanu bych 18" subwofer který vozíme na diskotéky nenarval-v tom mě vyhovuje velký přístup do kufru). A až vám děti vyrostou, můžete jim ho přenechat :) ... po mích zkušennostech co mě auto stálo, kolik jsem do něj dal se teď nevyplatí prodávat. A je to stylovy auto, tak na image neztratí ani za pár let, narozdíl od škodovky, která zestárne jakmile se na trh uvede nový model.

PS: přesunul jsem vám tohle téma do této sekce, protože do seznamky se nehodí
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.064 sekund