Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Amber - černá baculka

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4794

• Ingi
Jaaaj, nafotili jste to tak dobre, ze na tech fotkach to neni videt ale kdyz je predek a zadek jinej tak si toho vzdycky vsimnu a vadi mi to :D To bych radsi zvolil svetlejsi zadek jen aby to bylo stejny... Ale jinak s tou tmavosti je to ok, libi se mi hodne tmavy ;) Kdybych mel nejaky prachy navic tak bych si to nechal taky asi jeste prelepit na tmavsi a nebo bych mozna na stribrnaka uvazoval i o zrcadlovkach :D I kdyz, ty uz jsou asi z mody. Ale tmavsi bych chtel :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4803

• Amber
My jsme původně chtěli všecky stejný, ty nejtmavší, ale pak jsme se na to nějak podívali a všimli si že to tak není...Ale co, všimneš si toho opravdu až když u toho stojíš a koukáš dovnitř, dozadu nevidíš, do předu jen tak letmo...Jinak nás to stálo 3500,-- a folie jsou Bruxsafol, takže prý dobrý... Jediný, co to trochu kazí je to, že máme děsně poškrábaný skla, normálně si toho nevšimneš, ale ta folie to prostě vytáhla :( jenže kup si komplet nový skla do celýho auta...

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4806

• Ingi
Proc komplet? Staci bez celniho to bude o hodne levnejsi :lol: Njn, to je prokleti cerny barvy, jak na laku tak jak je videt i na sklech. Vsechno vynikne. Na druhou stranu, ty jako majitelka vidis i to ceho si jini nevsimnou ;)

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4809

• Johnny
No, asi bych souhlasil s Ingim, ostatní si nevšimnou tolika věcí jako majitel.

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4810

• Amber
Též souhlasím, ale co, hlavní je, že z toho auta jako z celku mám dobrý pocit... a o tom to je :lol: :lol:

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4811

• Ingi
Amber napsal:
Též souhlasím, ale co, hlavní je, že z toho auta jako z celku mám dobrý pocit... a o tom to je :lol: :lol:

Presne ;) Taky poprve nemam jen "auto". Je to proste mazlik :lol:

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4812

• Štěpoš
Ten rozdíl mezi předními světlejšími a zadními tmavšími jde vyřešit také pokovením :) Já mám skla pokovené od zpětného zrcátka světlejší a postupně do zadu se to ztmavuje :) I když cenovka byla kapku víc, tak se mi to moc líbí... Zatmavení mám víc než je povoleno, ale homologaci k tomu mám a na technické ani nepípli :D

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4814

• Moni
Amber, určitě bych vaše fólie ráda viděla a to v co nejbližší době... :lol: Kdy by se vám to hodilo? :)

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4816

• Amber
Stačí napsat kde budeš a kdy tam budeš a my přijedeme, je nám celkem jedno kdy.

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4818

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Amber napsal:
To Beczi: fotky určitě pošlu, s tím lakem, v pátek se jedeme pozeptat do jedný firmy, která dělá renovace laku, takže tím broukovi taky možná pomůžeme, ten lak už je dost poničený, tudíž uvažujeme i o novém, ale to je věc hodně vzálené budoucnosti :lol:
Neboj, oni ti to vyleští tak, že to nepůjde poznat všechny ty vady skoro. Lepší zaplatit za tohle kolem 2tis, než dávat 30 za nový lak. Já si nechal jen střikat tu kapotu, menší odřenyny zatřel barvou a cely to vyleštil. Co úplně vyleštit nešlo je přední blatník, protože tam je nejvíc špíny a je z umělé hmoty. Ale jinak vše ostatní se leskne jak novy.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.079 sekund