Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Amber - černá baculka

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4766

• Amber
Brouček vypadá opravdu nádherně, taková malá luxusní kárka :D Já se toho bála, ale je to vážně o zvyk a už mi to moc neva, naopak, jediný problém, který s tím mám stále a budu mít pořád je fakt, že tam není zadní stěrač...minule bylo po ráno mokro,já neotřela okno a pak jsem vzadu neviděla vůbec nic...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4768

• Ingi
Folie jsou fakt super. Kazdy auto zkrasli o 100%. To je jako s peknejma kolema... na aute nemusi byt ani nic jinyho. Kdyz na jakykoliv auto nalestis, das folie a pekny kola tak je hned z kazdyho auta paradni zihadlo ;)

A zvyka se na ne dobre a strasne rychle ;)

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4771

• Amber
Tak to s tebou na 1000% souhlasím... :D

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4773

• Amber
Tady jsou fotečky...ať děláme, co děláme, auto se nám nedaří pořádně umýt, hold jsme si s černou barvou pěkně naběhli, ale jinak je to celkem krasavec :lol:
Přílohy:

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4775

• Moni
Jak tmavé fólie máš? Já se stále ještě rozhoduji a rozbitím okna se mi to ještě o něco oddálilo. Ale tenhle týden už bych to chtěla dořešit, jen nevím odstín. :( Tak by mě zajímal ten tvůj... :D

A s těmi úpravami s vámi nemohu zcela souhlasit. Základ jsou kola a podvozek... to teprve auto zcela změní. :lol: Fólie jsou až na hodně vzdálené pozici... :lol:

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4776

• Johnny
Na jednu stranu s Moni souhlasím - pokud se pustit do tuningu, tak to chce začít u podvozku a kol. Čistě teoreticky. Pak je otázka, kde je hudba.

Na stranu druhou - Já s Broukem denně jezdím po poměrně hrozných silnicích v Železných horách a protože mám navíc TDI, spíš pudu do lehkého optického tuningu (čiré blikny, LED světla vzadu, doladění interiéru). Pokud vůbec nějaký tuning.

Pokud bych vůbec uvažoval o výměně, a to za VR5 nebo 1,8T, tak začínám jak píše Moni. Nicméně to bych pak neměl Beetla na denní pracovní ježdění.

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4778

• Moni
Ale Johnny, vždyť víš, že mám taky Beetla na denní pracovní ježdění... ;)

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4779

• Johnny
Ty s ním jezdéš po "polňačkách"? Silnice 2. a 3. třídy jsou u nás v naprosto katastrofálním stavu a jinak se jim občas říct nedá. Jen co jezdím Pardubice - Třemošnice tak v jednom úseku jezdím do 40 max. O ostatních silnicích škoda mluvit. Nevím když bych měl Brouka nízko, jak by to dopadlo, asi bych měl už párkrát novou vanu.

Jenže ty nemáš Brouka jako služebák.

Ale to že tvůj Brouk je nádhernej nezpochybňuju.

A taky přiznávám, že by se mi líbil, ale asi bych se o něj bál, abych někde něco netrefil. Standardní podvozek mi přijde tak akorát na naše silnice...

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4788

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Amber napsal:
Tady jsou fotečky...ať děláme, co děláme, auto se nám nedaří pořádně umýt, hold jsme si s černou barvou pěkně naběhli, ale jinak je to celkem krasavec :lol:
Paráda.... to je hned úplně něco jinyho. Možná budou právě fólie to, o čem budu teď do nejbližší doby uvažovat. Ale máš je fakt asi dost tmavy se mě zdá. Nemůžeš mě ty fotky poslat na můj mail ve větším rozlišení? Díky .... a s tím mytím máš pravdu. Pokud to jen umyješ a pak nevyleštíš, zůstanou na tom čmouhy. Mě pomohlo, když jsem dal auto na rozleštění laku do firmy. Vypadá pak úplně jinak a víc se leskne. Ale od té doby jsem to myl jen jednou narychlo a jen vodou. V pátek se chystám ho pořádně vyfešákovat, tak uvidím co to udělá v kombinaci s voskem a pak nafotím.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Amber - černá baculka 16 roků 1 měsíc ago #4792

• Amber
To Beczi: fotky určitě pošlu, s tím lakem, v pátek se jedeme pozeptat do jedný firmy, která dělá renovace laku, takže tím broukovi taky možná pomůžeme, ten lak už je dost poničený, tudíž uvažujeme i o novém, ale to je věc hodně vzálené budoucnosti :lol:

To Moni: ano, kola a podvozek jsou důležitý, to je taky naše největší plánovaná investice do blízké doby... jinak s těma foliema, ve předu máme světlejší a vzadu tmavší, ale není v tom téměř žádný rozdíl, kdyžtak napiš, kdy se budeš motat na Mělníku a my bysme tam přijeli, ono nejlepší je, když si do toho sedneš a uvidíš to. Myslím si, že by tvému broučkovi ale mooc slušely....Navíc musím pochválit našeho vrchního "foliáka", není drahý, je rychlý a dělá to dobře :lol:
Vygenerováno za 0.074 sekund