svatavita napsal:
jsem zamilovana taky do zeleneho brouka ale u nas je problem ho sehnat. uvazuji taky dovoz z nemecka. ty jsi tam jela, nebo to bylo pres nejake www stranky? prosim o nejake rady. a kolik v nemecku stal? jedine co nechci je dvoulitr kvuli spotrebe
Já jsem si svého broučka našla na
http://www.mobile.de . V úterý ho tam přímo majitalka (takže ještě super, že to nešlo přes žádný bazar

) dala, večer jsme s ní mluvili a v sobotu jsem si ho přivezla. Teď když se na tyhle stránky koukneš, seženeš určitě něco pěknýho třeba od 6.000 EUR (samozřejmě i za míň). Ten můj byl o něco (víc) dražší...

Pokud ale budeš chtít stejný motor jako já tedy 1.8 T, tak i v Německu budeš mít dost velký problém se zelenou barvou... Ale u jiných motorů je jich tam spousta.

Určitě doporučuji zkusit přivézt něco odtud, protože jak už jsem tu několikrát psala, auta jsou většinou v mnohem lepším stavu...
Tak přeju hodně štěstí u hledání zeleného broučka, ten je totiž nejkrásnější...

jo to je nadherný.... budu hledat, snad se to podaří, když už si ho chci koupit, tak se vším všudy, takže i kdybych hledala půl roku, bude prostě zelený....