Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Moni a zelené turbíčko

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6810

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
svatavita napsal:
jsem zamilovana taky do zeleneho brouka ale u nas je problem ho sehnat. uvazuji taky dovoz z nemecka. ty jsi tam jela, nebo to bylo pres nejake www stranky? prosim o nejake rady. a kolik v nemecku stal? jedine co nechci je dvoulitr kvuli spotrebe
Na ceny aut v německu se mrkni sem: http://www.autoscout24.de/ a http://www.mobile.de/ .Vybereš auto a najdeš někoho, kdo jej doveze. Teď to dělá škoro každý autobazar. Beno zajdeš za někym kdo dováží auta a on ti ho podle požadavků najde sám.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6892

• svatavita
Moni napsal:
svatavita napsal:
jsem zamilovana taky do zeleneho brouka ale u nas je problem ho sehnat. uvazuji taky dovoz z nemecka. ty jsi tam jela, nebo to bylo pres nejake www stranky? prosim o nejake rady. a kolik v nemecku stal? jedine co nechci je dvoulitr kvuli spotrebe

Já jsem si svého broučka našla na http://www.mobile.de . V úterý ho tam přímo majitalka (takže ještě super, že to nešlo přes žádný bazar :D ) dala, večer jsme s ní mluvili a v sobotu jsem si ho přivezla. Teď když se na tyhle stránky koukneš, seženeš určitě něco pěknýho třeba od 6.000 EUR (samozřejmě i za míň). Ten můj byl o něco (víc) dražší... :) Pokud ale budeš chtít stejný motor jako já tedy 1.8 T, tak i v Německu budeš mít dost velký problém se zelenou barvou... Ale u jiných motorů je jich tam spousta. ;) Určitě doporučuji zkusit přivézt něco odtud, protože jak už jsem tu několikrát psala, auta jsou většinou v mnohem lepším stavu... :lol:

Tak přeju hodně štěstí u hledání zeleného broučka, ten je totiž nejkrásnější... :D :D :D

jo to je nadherný.... budu hledat, snad se to podaří, když už si ho chci koupit, tak se vším všudy, takže i kdybych hledala půl roku, bude prostě zelený.... :D :D :D

Moni a zelené turbíčko 15 roků 9 měsíců ago #7626

• Kitty
Moni, tak uz mam na brouckovi tvoji mlhovku:-) Bylo to i celkem lehke-pritel to mel za chvilicku. Vypada to vazne stokrat lepe! Moc dekuji jsem ti dluznikem!! ;)

Moni a zelené turbíčko 15 roků 9 měsíců ago #7645

• Moni
Kitty napsal:
Moni, tak uz mam na brouckovi tvoji mlhovku:-) Bylo to i celkem lehke-pritel to mel za chvilicku. Vypada to vazne stokrat lepe! Moc dekuji jsem ti dluznikem!! ;)

To jsem moc ráda, že se to takhle povedlo a jsi s tím spokojená... ;) Není zač děkovat, maličkost. :D

Moni a zelené turbíčko 15 roků 3 měsíců ago #8890

• Amber
Všechno nej!

Moni a zelené turbíčko 15 roků 3 měsíců ago #8892

• Ingi
I ja preju vsechno nejlepsi Moni ;)

Moni a zelené turbíčko 15 roků 3 měsíců ago #8894

• Johnny
Také přeju všechno nejlepší!

Moni a zelené turbíčko 15 roků 3 měsíců ago #8900

• Moni
Děkuji vám za přání, je to milé... :D jen to číslo, který vidím u svého jména, není už tak moc veselé. Ale zase na druhou stranu, včera jsem od jedný kamarádky slyšela, že já budu mladá i v šedesáti, takže jsem v pohodě... Optimizmem vpřed! :lol:

Moni a zelené turbíčko 15 roků 3 měsíců ago #8907

• Lady
Taky chci popřát všehno nej k narozkám,hodně zdraví, lásky a hlavně štěstí....i když rád bych live no,rád třesu rukou a tvářím se u gratulace rozpačitě a nakonec čekám na pusu ta je bonus.

Moni a zelené turbíčko 15 roků 3 měsíců ago #8909

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Taky ti přeju Moni vše nejlepší k narozkám.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.079 sekund