Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Moni a zelené turbíčko

Moni a zelené turbíčko 15 roků 11 měsíců ago #6676

• Kitty
Johnny napsal:
Automatická světla by měla být už z výroby, jen se to musí zapojit na spínači světel. Schéma dodám později.

Fakt si to myslis? No prave zitra se na to budeme ptat jak se to vubec dela, mozna staci to udelat nejak pres pocitac, ale mam to dost novy a neni to automaticky je mozny, ze se to da nastavit manualne ja po tom zatim moc nepatrala, ty to mas automaticky???
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Moni a zelené turbíčko 15 roků 11 měsíců ago #6685

• Ingi
Johnny napsal:
Automatická světla by měla být už z výroby, jen se to musí zapojit na spínači světel. Schéma dodám později.

O cem je rec? Nejak jsem se nechytnul :D

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6694

• Johnny

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6696

• Ingi
Jo taaak, uz se chytam... ale podle toho co sem tam cet to asi neni primo reseni pro Kitty.... :D

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6721

• Johnny
Proč myslíš?

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6735

• Kitty
Johnny napsal:
Proč myslíš?

Na ty světla jsem se ptala a pry to nebude tak lehke, ze ty novejsi VW to maji složitejsí, no uvidime v pondeli by se na to meli mrknout, pak dam vedet jak to dopadlo.

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6736

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
A kam jezdíš Kitty do servisu? Auto Bayer Slavkov?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6741

• Kitty
Beczi napsal:
A kam jezdíš Kitty do servisu? Auto Bayer Slavkov?

Jj, ty kam?

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6743

• svatavita
jsem zamilovana taky do zeleneho brouka ale u nas je problem ho sehnat. uvazuji taky dovoz z nemecka. ty jsi tam jela, nebo to bylo pres nejake www stranky? prosim o nejake rady. a kolik v nemecku stal? jedine co nechci je dvoulitr kvuli spotrebe

Moni a zelené turbíčko 15 roků 10 měsíců ago #6787

• Moni
svatavita napsal:
jsem zamilovana taky do zeleneho brouka ale u nas je problem ho sehnat. uvazuji taky dovoz z nemecka. ty jsi tam jela, nebo to bylo pres nejake www stranky? prosim o nejake rady. a kolik v nemecku stal? jedine co nechci je dvoulitr kvuli spotrebe

Já jsem si svého broučka našla na http://www.mobile.de . V úterý ho tam přímo majitalka (takže ještě super, že to nešlo přes žádný bazar :D ) dala, večer jsme s ní mluvili a v sobotu jsem si ho přivezla. Teď když se na tyhle stránky koukneš, seženeš určitě něco pěknýho třeba od 6.000 EUR (samozřejmě i za míň). Ten můj byl o něco (víc) dražší... :) Pokud ale budeš chtít stejný motor jako já tedy 1.8 T, tak i v Německu budeš mít dost velký problém se zelenou barvou... Ale u jiných motorů je jich tam spousta. ;) Určitě doporučuji zkusit přivézt něco odtud, protože jak už jsem tu několikrát psala, auta jsou většinou v mnohem lepším stavu... :lol:

Tak přeju hodně štěstí u hledání zeleného broučka, ten je totiž nejkrásnější... :D :D :D
Vygenerováno za 0.077 sekund