Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Hugo Boss a jeho New Beetle

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 11 měsíců ago #159

• Hugo Boss
Tak po dlouhé době kdy jsem byl věrný značce Peugeot a jezdil s vozem peugeot 205GTi jsem se rozmyslel a koupil si moje vysněné autíčko VW New Beetle...
V té době když jsem chtěl beetla stálo ještě moc peněz ,ale nedávno jsem z nudy zabloudil na stránky tipcars a našteloval tam beetla a ejhle, ceny jsou už o něco menší a dokonce docela přijatelné mé peněžence, hned první vozítko se mi líbilo, sehnal jsem si od něj veškeré informace a po krátkém rozhodování jsem si řekl že ho koupím, bohužel , odjelo mi před očima s novým majitelem...Ale jak to chodí, už jsem si řekl že si tohle autíčko koupím a sledoval inzeráty dál, netrvalo to dlouho a narazil jsem na dalšího broučka, který už je můj :-) , po následném prohlédnutí v bazaru a shlédnutí veškeré historie vozu se mi zalíbilo a nebylo co řešit :mrgreen:
a takhle jsem si ho dovezl....
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 11 měsíců ago #160

• Hugo Boss
autíčko dle mého názoru až na pár kosmetických vad je ve velice zachovalém stavu a myslím si že jsem koupil dobře... ale to se uvidí až s ním najedu více kilometrů.... Už jsem za tu dobu co ho mám najel 2600km , no měsíc a půl, je to cvrkot jak to běží :mrgreen:

Autí stálo na zimním obutí a jelikož to byla škoda sjíždět tak jsem začal shánět kola na léto, nebyla to žádná sranda najít něco pěkného ,ale přecijenom si myslím že se podařilo... Jsou to kolečka 19palců velké OZ Racing ...
Přílohy:

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 11 měsíců ago #161

• Hugo Boss
včera jsem si přivezl brouka od kamarádů kteří se zabývají leštěním laků, čištěním interierů a foliování autoskel a všechny jejich služby jsem využil a zase je brouček o něco čistější, nablýskanější a není do něj tolik vidět :mrgreen:
Přílohy:

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 11 měsíců ago #162

• Hugo Boss
V rukávu mám ještě spoustu uprav, ale ted se pustím do výměny všech náplní, fitrů a rozvodového řemene ... ak snad mi bude sloužit...

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 11 měsíců ago #163

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pěkná recenze. Máš to teprv chvílu to auto a už pěkně namašleny 8-) . Našel sem na netu i toho tvyho Peugeota. Je vidět že v kolech se vyznáš, protože tam měl taky fantasticky liťáky. Z toho obyčejnyho Peugeota i když GTI to dělalo úplnou šelmu, kterou má ve znaku :D . A ještě ses nepochlubil žes kdysi jezdil i v malym, žlutym Beetlovi :lol:

Jo a takové recenze je škoda, aby byla jen tu. Hoď ju aji na Moje.auto.cz mezi nás: http://moje.auto.cz/prehled/volkswagen/new-beetle/
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 10 měsíců ago #422

• nina-ricci
Hugo Boss napsal:
včera jsem si přivezl brouka od kamarádů kteří se zabývají leštěním laků, čištěním interierů a foliování autoskel a všechny jejich služby jsem využil a zase je brouček o něco čistější, nablýskanější a není do něj tolik vidět :mrgreen:

taky zvažuji koupi folií, aspoň dozadu.... ale pořád nevím.... :?: :roll:

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 2 měsíců ago #4203

• Káťa
I když už jsi opustil našee broučí řady.... :( Přeeju ti všee neejleepší k narozeeninám :D

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 2 měsíců ago #4206

• Moni
Vše nejlepší, Hugo. :)

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 2 měsíců ago #4207

• Ingi
I ja se pripojuji :D Vsechno nejlepsi ;)

Hugo Boss a jeho New Beetle 16 roků 2 měsíců ago #4210

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pokud dostaneš k narozeninám novyho Brouka, tak vše nejlepší a ať jezdí ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.081 sekund