Lady napsal:
Je otázka co je pro tebe velká spotřeba a co máš za motor...já mám 2l a jezdím kolem 10 + - a když sem mněl v háji lambdu jezdil jsem i za 14. A asi nemůžu souhlasit s níže napsaným že lambda je levná věc...je to už tisícová položka a to pro mě není nic levného,levná oprava je když ti mechanik řekne že nic nechce

ne vážně měly by se prý vyměnit obě a to je kolem 5 tisíc,já jsem měnil ale pouze jednu a ted čekám co to udělá.
Ten můj Mazlík je 1.6, 74 kw a teď mi papá tak 11-12 litrů, což se mi zdá hodně

????
Ale obě lambdy měnit nebudu, zůstanu prozatím u jedné a pak uvidím, co to udělá....to bych taky mohla vyměnit půl auta :shock:
Ještě minulý týden jsem měla radost, že jsem toho mého Mazlíčka koupila dobře, ale teď mě to už nějak přechází....no snad se už nic dalšího neobjeví
Broučinek je 1.6, 74 KW, 2000, 1. majitelka v ČR, 131 tis. km, orig serviska, pěkná kola, však jsi viděl....a koupila jsem ho za 125 tis....je to moc? Jinak rozvody, vodní pumpu, kapaliny a filtry jsem měnit nemusela...mám 2 měsíce starou fakturu ze servisu, kde se o to naštěstí postarali...takže na mě zůstaly jen zadní kotouče, svíčky, přední péra ( to byl můj husarský kousek na přejezdu v Moravském Berouně

) a teď ta lambda, nebo vlastně 2

.