Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: KATALYZATOR

KATALYZATOR 16 roků 3 týdnů ago #5645

• evicak
Ahoj lidi. Neco mi sramotilo, kdyz jsem pridavala plyn...jako kdyz drete kolem o obrubnik... Par servismanu s emi na to divalo, nez prisli na to, ze je to katalyzator. Mate s tim nekdo zkusenosti? Rikali, ze vymena je draha (uvadene ceny: 24 000, 12 000, 5 000). Nebo pry to "vykotlaji" (material, co katalyzuje a ktery tam sramoti odstrani), cimz sice nedam emise, ale pry to zaridi... to by bylo levnejsi, co... ale je to prapodivny pristup... Poradte. BTW vy z Moravskoslezskeho kraje - kam chodite opravovat Vase milacky? Nejak se mi nedari narazit na nekoho spolehliveho... Diky.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

KATALYZATOR 16 roků 3 týdnů ago #5647

• Johnny
No, keramika v katalyzatoru je mrcha, jine varianty nez ti nabizi neni. Aspon sem se s nimi nestkal. My dycky katalyzator menili, ale to bylo firemni auto.

Aspon ti to pojede lip :-D . Pokud neni za katalyzatorem lambda. Na elektroniku bych si dal v tomhle pripade bacha.

KATALYZATOR 16 roků 3 týdnů ago #5648

• evicak
Ty jo, ty s tim tvym firemnim autem moc nedrazdi... :roll:

KATALYZATOR 16 roků 3 týdnů ago #5650

• Johnny
:-P To bylo BMW, Brouk je naprosto ok... Hele ať ti to vyberou a zaříděj emise. Nemá smysl do takhle starýho auta cpát prachy za katalyzátor.

KATALYZATOR 16 roků 3 týdnů ago #5660

• Tanja
ahoj Evi, jedna z MS kraje dává brouka opravovat na bludovičák v Havířově :) jsem max spokojená jak jsou milí a rychlí a chytří atd, protože diagnostikovali a opravili i podivné pazvuky, se kterýma si v jiných servisech nedokázali poradit, ale Ha je pro tebe asi trochu z ruky, že...

KATALYZATOR 16 roků 3 týdnů ago #5661

• Ingi
Hele a fakt je to v tom katalizatoru? Neni to ten plech co je pod katalizatorem jak se tu psalo?

KATALYZATOR 16 roků 3 týdnů ago #5669

• evicak
Ingi napsal:
Hele a fakt je to v tom katalizatoru? Neni to ten plech co je pod katalizatorem jak se tu psalo?
No, dnes je to v jinem servise na posouzeni a v dalsim jsem se radila telefonicky...tak uvidime. Ale vypada to, ze je to ta hmota v katalyzatoru....

KATALYZATOR 16 roků 3 týdnů ago #5670

• evicak
Tanja napsal:
ahoj Evi, jedna z MS kraje dává brouka opravovat na bludovičák v Havířově :) jsem max spokojená jak jsou milí a rychlí a chytří atd, protože diagnostikovali a opravili i podivné pazvuky, se kterýma si v jiných servisech nedokázali poradit, ale Ha je pro tebe asi trochu z ruky, že...
Dekuju za tip. Je to dost zruky. Ale kdyby bylo nejhur :-)
Vygenerováno za 0.064 sekund