eALIEN napsal:
Máš pravdu, ten repas baterie se skutečně moc nevyplatí (i když mnohde když vracíš starou baterii a kupuješ novou, tak tohle přesně s tou starou provedou a pak jí zase prodají

) Já se s tou původní loučil nerad, přesi jen byla to originál od VW s tím magickým očkem

Ale bohužel, musela do kytiček ..... když to beru zpětně, mohl jsem si jí alespoň nechat v mém malém soukromém VW pokojíčkovém muzeu
CO se týče toho uložení baterie zpátky do auta, to je kapitolka sama pro sebe. Je třeba naklánět, natáčet a doslova operovat

ale jde to tam!!! Trochu horší už je zpátky dole osadit tu kovovou svorku která to stáhne a ukotví, to mi chvíli zabralo ...... asi 4 cigarety

Jasně že jsem měl na mysli jen to když se tam dává - ten náklon
Už je tam, nicméně jak jsi ftipně poznamenal, ta kovová svorka zkončila neznámo kde někde dole na spodním krytu motoru, tudíž baterka je zatím nepřišroubovaná, nicméně je tak těžká, že se ani nehne. Bohužel se mi ale povedlo zlomit jeden zobáček zezhora na té omělohmotné potvoře co objímá baterii, sice to drží, ale do budoucna se asi bude muset objednat nová + ten plech spodní co je pod šroubkem, nedělám si iluze, že bych ho ještě někdy našel

(