Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Jak vyndám svíčky na 2.0i ??

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #1988

• vosic
Ta cena za lambdu by seděla,když potřebuju něco sehnat,tak to mám přes známýho co to bere na firmu,takže má určitou slevu a bez DPH.Myslel jsem,že čep je levnější,taky jsem jeden už měnil( ten na ramenu,né na řízení),ale ten jsem měl i ze zaděláním za to,že jsem kámošovi co má dilnu zapojil elektrický ovládání vrat.Svíčky jak jsem na to koukal by eventuelně šli i bez toho rozdělání sání,ale je tam blbej přístup,jak už jsem psal,těch 7 šroubků mě nezabije a krásně je na to vidět a dobrej přístup,se sáním jsem se pořádně nadostal s normálním svíčákem na svíčku na 2 a 3 váci.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #2012

• jarda
pánové nehádejte se ale za info na vyndání svýček díki ;)

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #2015

• vosic
Nemáš za co ale jak řikám,s normálním svíčákem to je skoro nerealizovatelný a když chceš vytáhnout fajfky tak to je tak abys něco zkur*** nebo si odřel ruce.

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #2019

• Lady
Asi to tady bylo špatně pochopeno okolím..my se určitě nehádáme,to by vypadalo jinak...naopak mám radost, že se našel další blázen se kterým můžu tyhle věci řešit.Strašně mě baví se hrabat v broukovi a ne vždycky debata tady na clubu směřuje směrem kterým chci a tady cítím že VOSIC je moje krevní skupina :lol:

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #2021

• vosic
Tak to děkuju,to je pro mě pocta.Rád tahle přicházim na to,co jak rozdělat,rád to mám zmáknutý a hlavně rád vim co jak na mým autě chodí i když toho času je málo.

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #2024

• Drobček
Kamaradi kamaradickove je to sice trosku zuzeny qriestor ale ked mata kluc na sviecky z motorky s qredlzenim tak je to hned!!!Na konci je taka guma tam sa sviecka zacvakne a ked nasrobujete trosku myknete a je to hotove,,

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #2027

• vosic
Tak to jo,to ja mam obyčejnej klasickej nastavec na ráčnu,ale jak píšeš o té gumě,to je hodně šikovná vychytávka.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.063 sekund