Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Jak vyndám svíčky na 2.0i ??

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 8 měsíců ago #1743

• Lady
Tak pánové mi už to nedalo a odpoledne sem sundal ten kryt a mrknul a dle mého musí hodně věcí dolů,mám to taky v plánu musím se stavit za mechošem co s tím budem dělat...ale vím že sám to nedám.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 8 měsíců ago #1744

• burr0head
svicky jsem si nechal radsi vymenit v servisu, kdyz jsem se k nim dostal,tak nesly povolit a na to abych neco utrhnul jsem se necitil...Pedpokladam,ze kdyz mam najeto 125 tisic,tak ty svicky jsou tam od zacatku,takze radsi servis....sice na Denso Iridium cuceli jak suva do vrat,ale vymenili je bez problemu a za malej peniz...

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 8 měsíců ago #1745

• Žampi
Zdar chlapy,no koukám že se nám debata pěkně rozjela,ale stejně to na věci nic nemění.To sání motoru odšroubuješ jen z jedné strany a na ty šrouby,které jsou z té vnitřní strany se prostě nemám jak dostat.Zkoušel jsem si všelijak upravit klíče ,no ale nic platné a nebo jsem tak tupej a dělám pořád něco mooooc špatně. :twisted: :idea: :roll:

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 8 měsíců ago #1746

• Žampi
:lol: Svíčky DENSO ti schvaluji,dávám je do všeho co jezdí na benzín a jsem s nimi maximálně spokojen ,jsou to japončíci a fakt celkem slušný a hlavně za rozumný peníz :lol: Jo a na trhu jsou už taky celkem dlouho.

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 8 měsíců ago #1747

• Žampi
:roll: Jardo ty kaňoure,jak tam nech ty starý svíčky,víš že bublinu rozmazluju,oooooooooooo to ji nemůžu přeci udělat 8-)

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 8 měsíců ago #1801

• Lady
Pánové dneska mám auto v servise a mění mi svíčky :D takže až si pro něho pojedu hned se poptám co a jak a pak to sem dám...

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #1850

• Lady
Tak pánové svíčky mám new..a ptal sem se jak na to a když máte ten správný vercajk, tak sání ven jít nemusí...prý to šlo bez jakékoli demontáže..teda pouze plast motoru ten je jasný...akorát mě to stálo 6000 tisíc jelikož sem měnil i lambdu a ještě nějaké čepy na předních kolech...takže sem finannčně úplně na suchu,ale určitě mi sleze spotřeba a i na výkonu to jde poznat...

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #1976

• vosic
Svíčky se rozdělaje jednoduše:sundáš plastovej kryt na motoru,potom na sání uvidíš v předu 3 šrouby na imbus(asi 5mm) a zvrchu tam budou vidět ještě 2(na sání jsou vyfrézovaný drážky),ty rozděláš a pak za motorem(ke kabině) pod škrtící klapkou najdeš jeden(6 imbus) a asi o 10cm vedle druhej(taky imbus 6mm),jak to rozděláš,tak si to sání odklopíš nahoru,něčím si to podepřeš a svíčky máš hned vyměněný.Není to moc šroubů a máš tam krásnej přístup,jen bacha ať ti do sání něco nespadne a nedostane se ti tam bordel a neboj se za to zabrat,fajfky na víčkách hodně držej.Na tomhle motoru už mám zmáklejch hodně věcí,tak kdyby něco rád poradim,všechno si dělám sám.

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #1977

• vosic
To si děláš prdel,lambda Bosch stojí 2700kč(před katalyzátorem),4 svíčky NGK 880kč na tohle to vyšlo mě,tos měl v autorizovaným servisu ne??To je teda palba,až se mi z toho zamotala hlava.

Jak vyndám svíčky na 2.0i ?? 16 roků 7 měsíců ago #1986

• Lady
No tak já jsem měl lambdu za 3400,- taky Bosh tak nevím..svíčky si trefil a pak ještě dva čepy na přdní nápravě asi po 700 jeden a sem na te sumě na které sem byl...práci sem měl skoro zadarmo jelikož sem si to náležitě odpracoval,takže proti ceně nemůžu nic namítat...ale opravdu sem se ptal a ty svíčky vatáhl bez toho aby sundával sání...takže asi máš ještě rezervy,ale taky mohl kecat že..
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.088 sekund