Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1377

• Káťa
Ingi napsal:
Driv bych tohle vubec neresil, rek bych si proste jen, prespim v aute :D jenze to ted nejak asi neklapne, jedine, ze bych prijel mondeem. To by bylo docela vtipny, na sraz brouku, ne? :D
Noooo na sraz VW bych opravdu radši neechala forda doma :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1378

• Ingi
no me napadlo, ze je to blbost. Ono totiz do jihlavy by me to tim darmozroutem vyslo na takovej ranec, ze si v poho muzu zaplatit hotel :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1379

• Káťa
Ingi napsal:
no me napadlo, ze je to blbost. Ono totiz do jihlavy by me to tim darmozroutem vyslo na takovej ranec, ze si v poho muzu zaplatit hotel :lol:
No já myslím, žee to 500kilko za ubytování určo zmákneeš

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1380

• Ingi
Káťa napsal:
Ingi napsal:

Rozhodne ;) Jsem uplne nadsenej ze spotreby naftaku. Vzdycky jsem se nafte branil a fakt me prekvapilo i jak to jede :D

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1381

• Káťa
Ingi napsal:
Káťa napsal:
Ingi napsal:

Rozhodne ;) Jsem uplne nadsenej ze spotreby naftaku. Vzdycky jsem se nafte branil a fakt me prekvapilo i jak to jede :D

To víš, přeesto, žee jee nafta o něco vejš neež beenzín, na spotřeebě see ti to fakt vyplatí. Si neemůžu stěžovat

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1382

• eALIEN
Hele vy zetoristi ...... nafta je na pole :D Silnice patří 12-valcovejm benzínům s kompresorem a biturbem :!: Který pohání vpřed 600 a více kobyl :D

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1383

• Ingi
eALIEN napsal:
Hele vy zetoristi ...... nafta je na pole :D Silnice patří 12-valcovejm benzínům s kompresorem a biturbem :!: Který pohání vpřed 600 a více kobyl :D

mnoooo, vicemene souhlasim :D Taky jsem chtel nejaky velky silny auto ale kdo by to zivil :D a stejne, kde by jsi to na silnici uzil, mezi tema ropakama a utahanejma dvoulitrama si stejne nezajezdis :lol: :lol: :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1438

• Míša
Ahoj,

pokud sraz bude, rádi se přijedem podívat taky. Tak s námi počítejte, jen spát nezůstanem.

Míša a Lukáš :)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1440

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Míša napsal:
Ahoj,

pokud sraz bude, rádi se přijedem podívat taky. Tak s námi počítejte, jen spát nezůstanem.

Míša a Lukáš :)
Jasny, sraz bude. Počítáme s vama. Časem tu bude podrobnější info.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 8 měsíců ago #1444

• Káťa
tušítee někdo už, jeestli pojeedeetee v páteek? Já bych tottiž jeela, alee neechci tam být sama. :cry:
Vygenerováno za 0.083 sekund