Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1827

• nina-ricci
Tak pokud bude vše ok ( bolí mě v krku a nekecám :-D ) , tak asi přijedu, na chvíli aspoň.... Mám dotaz: platí se něco, když chci jen vjet dovnitř a nevadí, že nemám umytou káru? jak jsem s tim už nepočítala..... :lol:

mám ale prosbičku.... Beczi co kdybys dal do placu telefonní číslo, kdyby bylo nejhůř, třeba zabloudím, co já vím... abych při nejhorším mohla zavolat :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1828

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
nina-ricci napsal:
Tak pokud bude vše ok ( bolí mě v krku a nekecám :-D ) , tak asi přijedu, na chvíli aspoň.... Mám dotaz: platí se něco, když chci jen vjet dovnitř a nevadí, že nemám umytou káru? jak jsem s tim už nepočítala..... :lol:

mám ale prosbičku.... Beczi co kdybys dal do placu telefonní číslo, kdyby bylo nejhůř, třeba zabloudím, co já vím... abych při nejhorším mohla zavolat :-)
Mě bolí taky v krku, z toho si nic nedělej. A jestli se ěnco platí to nevím. Něco jo když se zůčastníš soutěží...ale něco málo na ceny. A jestli máš umyty auto nebo ne, tak to rozhodně nikoho trápit nebude :-D .A číslo sem ti poslal jako soukromou zprávu tady na fóru
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1829

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
ZHRUBA V 10H VYRÁŽÍME, KOLEM OBĚDU TAM BUDEM !!!! TĚŠÍM SE NA VŠECHNY ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1830

• Káťa
Tak cooo, jak jstee si to užili?? Jseem na vás včeera vzpomínala, jakpak see tam asi mátee :cry:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1831

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Cesta tam byla parádní....podzimní počasí, když svítí slunko, nemá chybu. Akorád sem mohl dorazit dřív, ale ten den sem naspal snad jen 4 hodiny. Na to kolik tam bylo lidí z VW clubu, kde jsou stovky členů, tak naše účast byla dobrá :) . 7 Brouků ... jen by to chtělo příště nějakej program. Teď když je brzo tma, zima už ty srazy nejsou ono. Snad na jaře uděláme první sraz jenom s New Beetlama .... ale to by museli dojet všichni :lol:

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1832

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tady jsou fotky od MaFa z VW clubu: http://martynisko.rajce.idnes.cz/VW_clu ... 8_meeting/

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1833

• Ingi
Fakt me mrzelo, ze jsem nemoch jet, priste uz si to vazne ujit nenecham ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1834

• nina-ricci
Upřímně za mě řečeno, tě nemá ani co mrzet. Účast k pláči a počasí, i když bylo azuro, bylo fakt dost kruté. Ale na druhou stranu jsem se projela ( a kdyby cestou dom brouček nedělal protesty, bylo by to úžasný :evil: ) a ráda všechny nové i staré lidičky viděla. Fotečky jsou krásný, díky všem kdo fotili. Doufám v brzký sraz jen NB.... VŠECH!

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1835

• Moni
Mně se sraz líbil, i když program opravdu mohl být o trochu lepší... Ale jak vždycky všichni říkáme, sraz je spíš o těch lidech, a to myslím, že lidi jsme se sešli super! :) Fotek mám asi 60, už jsem poslala Beczimu. A jak jinak, i já doufám, že příště bude účast broučků větší.
A pro ty, co se zúčastnili: moc ráda jsem vás viděla. ;)

2008-17-19.10 - Podzimní sraz VW klubu -u Jihlavy - PROBĚHLO 16 roků 6 měsíců ago #1836

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Moni napsal:
Mně se sraz líbil, i když program opravdu mohl být o trochu lepší... Ale jak vždycky všichni říkáme, sraz je spíš o těch lidech, a to myslím, že lidi jsme se sešli super! :) Fotek mám asi 60, už jsem poslala Beczimu. A jak jinak, i já doufám, že příště bude účast broučků větší.
A pro ty, co se zúčastnili: moc ráda jsem vás viděla. ;)
Dík za fotky, jsou skvěly...za ty svoue se můžu akorád stydět :-D ..sem jich udělal asi 8 celkem . Dám je do fotogalerie hned, jak to půjde
Vygenerováno za 0.123 sekund