Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3859

• Káťa
Moni, naprosto s teebou souhlasím. Jee zbyteečný brát seebou jeen nějakýho spolujeezdcee, kteerýho to steejně bavit neebudee. Aleespoň budee čas see víc poznat a pokeecat si. :D Takžee bych to Nino brala jako výzvu :lol: :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3863

• Johnny
Teda, no já teda manželku beru, ale...

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3865

• Káťa
Johnny napsal:

jaký alee :?: :lol: jeenžee tvoji žeenu to baví a hlavně by bylo trochu blbý neechat ji doma :o

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3867

• Johnny
To máš pravdu... :-)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3868

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
nina-ricci napsal:
já stále nevím, je to dost daleko... a není třeba sem psát, že to je spravedlivě dáno pro všechny skoro stejně daleko, vím to. Prostě to pořád zvažuji, ráda bych Vás viděla, ale ještě nevím a samotné se mi tam nechce ( kamarádka zatím není moc nadšená), takže budu spoléhat na to, že tam snad jedno teplé jídlo či postel volná zůstanou....
Od Jihlavy je to kousek a tam už bylas...to bys zvládla. Domluv se třeba s JardemZ. Ten by určitě mohl jet s tebou se svym NB. My sme minule jeli taky k vám z Brna ;) ... sry ale to je výmluva. Sama chtělas, ať už je sraz jen samotnejch New Beetlů. Tady nebude nikdo z golfama a tak. A Brno je zpravedlivy pro všechny. Příště to bude jinde zas.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3869

• Johnny
Nino, nechceš snad říct, že tam bude náš žluťák sám??? :( :o

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3870

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak sem vám zatím vytvořil menší upoutávku, než Shape vyrobí profesionální plakát. Je to na úvodní stránce webu a tady na začátku diskuze. Hlavně ať to naláká co nejvíc New Beetlů na sraz
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3871

• vosic
Beczi napsal:
vosic napsal:
Mě osobně to všechno vyhovuje,dorazím na 100%.
Kolik osob bereš sebou? Ubytování, oběd?

Prijedeme ve 2 a jídlo i ubytování si dám.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3896

• nina-ricci
Johnny napsal:
Nino, nechceš snad říct, že tam bude náš žluťák sám??? :( :o

sám nebudeš, Renetrans je taky žlutý ;)

Já uvidím, ráda bych jela, ale nemám ráda jezdit sama takhle daleko, to nebudu ani nechci vysvětlovat jaké k tomu mám důvody...prostě to zvážím. Psala jsem to jen proto,aby jsem někomu neblokovala ubytování nebo stravu. Že když nakonec pojedu, snad tam jedna postel někde zbyde... :) )

Beczi žádná výmluva to není....a že jste za námi jeli taky na jih, to je sice fakt, ale ne za námi, to byl sraz OB a já tam byla taky jen na návštěvě, to nebyl můj či něčí od NB sraz přeci... neřešme to...myslím,že to tam zvládnete úplně v pohodě i bez mé přítomnosti, ani si nevzpomenete,že tam nejsem, když nepřijedu.

Napadlo mě zkusit přizvat zahraniční kluby...jen jim to nabídnout,ale to je asi blbost,co? třeba Rakušáky nebo Slováky,...prostě ty,co jsou nám nejblíže....ale je to jen nápad

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 měsíc ago #3897

• nina-ricci
Johnny napsal:

no...vidíš, tak to už vůbec pro mě nemá cenu jet :lol: :lol: :lol: joke...
Vygenerováno za 0.124 sekund