Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Navrhněte společný sraz

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9564

• Tanja
mám dojem, že bez vybrání záloh a závazného přihlášení osob se na tak velkých akcích neobejdeme a velmi pochybuju, že bez závazného počtu osob nám bude nějaký hotel vůbec něco takhle nadivoko rezervovat

jsme zde dospělí lidi, kteří svůj život snad aspoň trochu plánujou, což znamená, že musím vědět jestli někam chci na víkend jet nebo ne a taky že to bude stát nějakou kačku... srazy, zvláště ty velké, jsou dány na vědomí dostatečně dopředu tak, že si každý může víkend naplánovat a zablokovat, závazně se přihlásit a aspoň 50 procent plánovaných výdajů poslat na účet klubu

pokud nevím jak mi "to vyjde" a "jestli vůbec mi to vyjde" anebo "se rozhodnu v pátek - možná anebo v sobotu ráno" tak vezmu na sebe všecka rizika - že třeba nebude pro mě jídlo, nocleh atd. a budu si to muset zajistit sám

takže Beczi - nechat to takhle nadivoko není moc dobrý nápad a budou s tím jen problémy, já se přimlouvám za závazný seznam účastníků do určitého termínu, včetně vybrání záloh, které pak mohou nebo taky nemusejí být vráceny - to až podle toho jak vyjde celkové vyúčtování akce
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9567

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
To máš pravdu Tanjo, ale třeba teď zaplatilo zálohu jen 5 aut a na sraz dojelo 27. A stejně nakonec zálohy nebyly potřeba, jen s tím jsou zbytečné starosti. Ale vše záleží na hotelu. Pro hotel není problém, aby mu každý účastník platil ubytování zvlášť. Oběd ano, ale ten by se vyřešil právě těma stravenkama a předběžným nahlášením. Když dokáží navařit denní menu, dokáží navařit i oběd. I kdyby se stravenky prodávaly do 10:00h. Vše je na hotelu a na domluvě.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9568

• Tanja
jistě, vše záleží na hotelu jak se s nima domluvíš, teď byl hotel úplně volný a nebyl problém, ale třeba bude za rok situace jiná a přesné počty a zálohy chtít budou, nicméně organizátor akce - jakože ty - bys měl mít předběžný seznam pár dnů dopředu jasný a za sebe nevidím problém v tom poslat i potřebnou zálohu... takže dávat sem, že zálohy nebudou nutné, to bych nedělala, protože co když nutné budou :)

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9574

• Lady
I já jsem pro Becziho variantu,já dělat sraz tak to udělám úplně stejně, dám kontakt na hotel možná i nějaký náhradní na jiný kdyby náhodu něco a nechám to celé na iniciativě dotyčných lidí, jestli chtěji přespat a nebo nechtějí,jestli budou jíst a nebo ne,a když bude hotel chytrý a nabídne jim slevu za dřívější rezervaci ať je má jisté proč ne,asi je něco jiného chtít tohle po polácích,ale těch pár lidí se dá vyřešit. Mslím že lidé co to pořádájí si pro tyhle pro někoho "drobnosti" nemůžou sraz ani trochu užít...už jenom proto že je mi úplně jasné jaký zmatek a jiné problémy u toho rezervování jsou,protože i přes tisíc proseb to každý pošle kdy se mu zachce,pozdě a nebo má tisíc změn....tudíž i mi příjde logické že pokud chceš přijet a nedáš nikomu vědět dopředu, tak si všechno sháníš sám a zaplatíš jenom poplatek za organizaci srazu. Pokud Beczi vzpomínáš tak přesně takhle to bylo když jsme se poprvé viděli v Jedovnicích. Já jsem sice svépravný člověk, ale nemusím určitě vědět jestli pojedu na sraz nebo né,tak proč někomu přidělávat starostitím že napíšu "možná pojedu". Já bych to dělal tímto způsobem a jestli ještě můžu připomínku, dal bych do programu míň bodu,ty přesně dodržovat a dát víc času na nějaký vlastní mini výlet,taky sem měl v plánu omrnkout ve Slavkově i kousek víc ale měl jsem strach at mi neujedete. Prostě a jednoduše sraz by neměl být o tom že Já dojedu na určité místo a tam řeknu:"jsem tu a starejte se o mě ať se až do večera bavím a mám úsměv od ucha k uchu". Je to i o nějaké snaze z naší strany.

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9575

• Johnny
Já pro Becziho variantu nejsem, všichni profíci si vybírají peníze předem. Vzhledem k tomu, že těch profíků je hodně a dělají to tak pořád, tak navrhuji povinnou platbu předem bez diskuze. Alespoň část peněz by měla být k dispozici, ono to ty účastníky mimo jiné i více motivuje přijet. A nechci se tu nějak chvástat, ale z cestovního ruchu mám maturitu a teď studuji podobný obor na VŠ. Takže co se mě týče, klidně si to celé vezmu na starost, nějakou formu to mít musí. Tohle by mohla taky být pěkná anarchie a tu já neuznávám.

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9579

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Hotel Allvet s návrhem souhlasí. A pokud se pro něj rozhodneme i příští rok, mohlo by vše proběhnout hladce. Rezervace hotelu by mohla probíhat přímo přes recepci hotelu. Navařilo by se na ten den menu, které by bylo ve formě stravenek, jak jsem tu psal. A bylo by víc času na aktivity okolo. Ráno by mohla být vyjížďka a návštěva některého kulturního místa a odpoledne strávené v hotelu s programem, nebo by si každý sám individuálně zajel kam by chtěl. Rád bych se zúčastnil Sunshine Tour v Něměcku a tam se inspiroval. Je potřeba ale co nejdříve už přemýšlet na termínu příštího srazu, protože termíny mají hotely plné už i rok dopředu. Nejvíce bývá zaplněný právě červen, kdy by se mě to líbilo nejvíc.

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9593

• fordak
čau Beczi, mrzí mě že jsem nedorazil - bohužel byli jiné věci, ale v době srazu probíhal závod GT v Brně na Mas. okruhu - je to jen tip, pokud by byl sraz zase v době nějakého závodu, domnívám se že jízda po okruhu by byla pro učastníky velkou motivací a věřím že by organizátoři závodu v Brně v době přestávky tuto možnost poskytli.
Podotýkám je to nápad ;)

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9594

• Ingi
Dobre Fodak ;) Spanilka po okruhu pod plnejma tribunama :D jako good ;)

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9597

• Tanja
a tak okruh není problém si pronajmout, ovšem ti statisté na tribuny by se asi prodražili :lol:

Navrhněte společný sraz 14 roků 11 měsíců ago #9598

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
S okruhem v Brně je jeden problém, který by většina z Vás asi nepřekousla. A to ten, že závodní okruh má hodně hrubý asfalt, aby na něm auta držela. Proto také po pár kolech závodní auta přezouvají pneumatiky. Když jsem byl na tuning srazu minulý rok na okruhu, tak jsem viděl pár mladých "závodníků" , kteří když se vracely z dráhy a měli pneumatiky sjeté na kaši, tak málem brečeli. Je fakt že se dá taky jet pomalu a jedno kolo, ale to postrádá význam. A stejně v rámci bezpečnosti a toho, že naše auta nejsou závodní by nás tam nejspíš nepustili. Ale nějaká podobná motivace by se vymyslet mohla.
Vygenerováno za 0.121 sekund