I já jsem pro Becziho variantu,já dělat sraz tak to udělám úplně stejně, dám kontakt na hotel možná i nějaký náhradní na jiný kdyby náhodu něco a nechám to celé na iniciativě dotyčných lidí, jestli chtěji přespat a nebo nechtějí,jestli budou jíst a nebo ne,a když bude hotel chytrý a nabídne jim slevu za dřívější rezervaci ať je má jisté proč ne,asi je něco jiného chtít tohle po polácích,ale těch pár lidí se dá vyřešit. Mslím že lidé co to pořádájí si pro tyhle pro někoho "drobnosti" nemůžou sraz ani trochu užít...už jenom proto že je mi úplně jasné jaký zmatek a jiné problémy u toho rezervování jsou,protože i přes tisíc proseb to každý pošle kdy se mu zachce,pozdě a nebo má tisíc změn....tudíž i mi příjde logické že pokud chceš přijet a nedáš nikomu vědět dopředu, tak si všechno sháníš sám a zaplatíš jenom poplatek za organizaci srazu. Pokud Beczi vzpomínáš tak přesně takhle to bylo když jsme se poprvé viděli v Jedovnicích. Já jsem sice svépravný člověk, ale nemusím určitě vědět jestli pojedu na sraz nebo né,tak proč někomu přidělávat starostitím že napíšu "možná pojedu". Já bych to dělal tímto způsobem a jestli ještě můžu připomínku, dal bych do programu míň bodu,ty přesně dodržovat a dát víc času na nějaký vlastní mini výlet,taky sem měl v plánu omrnkout ve Slavkově i kousek víc ale měl jsem strach at mi neujedete. Prostě a jednoduše sraz by neměl být o tom že Já dojedu na určité místo a tam řeknu:"jsem tu a starejte se o mě ať se až do večera bavím a mám úsměv od ucha k uchu". Je to i o nějaké snaze z naší strany.