Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Moravskoslezký kraj

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6835

• Lady
No jsem z Bolatic a netvrdím že všichni lidi jsou tady ok,ale ti divní lidi jsou všude...bydlím na kopci takže sem tak trochu bokem,tudíž se může stát že sem "jiný" no kdybys chtěla můžeš napsat třeba do SZ :lol: kdo je teda divný a možná se i shodnem....názor že sme borci ti určitě nutit nebudu.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6836

• Winny
hmmmm :? , tak jsem chtěla konečně poslat pár fotek mého nového miláčka a v tom nejlepším... foťák přestal spolupracovat.... :? tak z toho asi nic nebude :(

my blondýny to máme v životě hold těžký :(

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6837

• Lady
No to naštvě...já jsem si koupil nárazuvzdorný foták ketrému nevadí vlhkost a má milon vychytávěk a ejhle po druhém roce používaní si rozsekám obrzovku...takže mam velice zánovní,nárazuvzdorný foták co fotí,jenom nevím co :lol: :lol:

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6839

• Ingi
Winny napsal:
hmmmm :? , tak jsem chtěla konečně poslat pár fotek mého nového miláčka a v tom nejlepším... foťák přestal spolupracovat.... :? tak z toho asi nic nebude :(

To je strasne jednoduchy vsechno svest na vlasy :D Ja vlasy nemam tak musim vsechno svadet na trpasliky :lol: :lol: :lol: A co pohotovej zasah telefonem hm??? Fotky by nebyli buh vi jaky ale s fotaku bys je stejne musela zmensovat a z toho telefonu nakonec nejsou nejhorsi ;)

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6840

• Winny
Ingi napsal:
Winny napsal:

To je strasne jednoduchy vsechno svest na vlasy :D Ja vlasy nemam tak musim vsechno svadet na trpasliky :lol: :lol: :lol: A co pohotovej zasah telefonem hm??? Fotky by nebyli buh vi jaky ale s fotaku bys je stejne musela zmensovat a z toho telefonu nakonec nejsou nejhorsi ;)

Hmmm...říkáš trpaslíky:D :D , mě stačí ty moje blond vlásky, ale už jsem asi přišla na to kde je mystake 8-) ...tak doufám, že to tentokrát klapne :?

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6844

• Lady
Wau...tak na trpaslíky sem to ještě nikdy nesváděl...vždycky sem řílkal že je to moje neschopnost...hmm asi jste mi změnili život od tedka to budou pouze a jenom trpaslíci nebo to blond chmíří na hlavě ;) dík moc...

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6850

• Winny
tak to vypadá, že fota budou 8-) :lol:

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6851

• Winny
tak asi nic...nedaří se mi to odeslat :( :x

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6852

• Johnny
V SZ máš můj e-mail, tak mi to tam pošli a dám to na web :-)

Moravskoslezký kraj 15 roků 10 měsíců ago #6853

• Ingi
Dyk to rikam.... Trpaslici... :lol: :lol: To sou strasny ku..vy :lol: :lol:
Vygenerováno za 0.079 sekund