Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Moravskoslezký kraj

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8804

• fordak
to Johnny: díval jsem se na ty spony, které drží manžetu, použil jsi originál a čím si je zacvakával, nebo jsi použil klasické motex pásky.
Budu mít origo sadu včetně pásek, pojistného kroužku a vazeliny.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8807

• Johnny
Heh, já to blbě napsal, já na to mám servis, auto je firemní.

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8809

• fordak
no to se Ti to pak dělá :lol: jen pro zajímavost na kolik to vyšlo? jen abych věděl kolik vydělám až se tím začnu živit :lol:

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8810

• Johnny
Jo to bylo na fakturu, takže zatím nevím... Máme flotilu 15 aut, takže to nějak pošlou.

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8812

• Tanja
fordak napsal:
Dnes jsem potkal červéného brouka ve Frýdku Místku, reg. zn asi 80-45 co si tak matně pamatuji že by Algiďáci?

co se týká srazu tak na mě se nevázejte. Jakmile bude termín tak se budu snažit přizpůsobit. Ale ty výše uvedené termíny 6,7 a 20,21 mám zabukováno, ale možná bych to stačil otočit, záleží na hodině srazu

ale fordaku, my se na tebe vazat chceme, je nas tady pet aut, tak neni boha, abychom se nedomluvili na nejakem volnem vikendovem odpoledni, takze podle vseho zbyva sobota 13,3. nebo pak az ten poslendi vikend, 27.-28. 3. - mas na ty dny neco v booku? :) )

sjeli bychom se v ostrave v shoping parku v avionu cca kolem 14-15 hodiny, nejlepe nekde u ikea, zkraje byva volne misto, a pak bychom jeli do hospody jak posilala Winny linky - ja jsem pro tu stredovekou penzion hrad, ale tak netrvam na tom ..

k tem terminum jeste se vyjadri, Hani, za algidaky :) predpokladam, ze Winny v tyto terminy muze, jo?

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8813

• fordak
po pravdě březen je hodně našláplý a nevyhovuje mi, ale mohl bych to zvládnout 27.3 To by byla jediná :cry: možnost

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8814

• Lady
Fordáku, nevím jestli mě holky nezabijou měla to být tajná informace,asi jo no.....ale ony se na tebe moc těší, musíš přijet víš,ony to beztat dělají jenom proto aby tě okoukli víš,tak je nesmíš zklamat jo? pokus se jo?

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8816

• Tanja
ano ano fordaku, my se na tebe moc tesime, jsme na tebe moooc zvedave a jeste ke vsemu co tady Lady vyzvonil - mame pro tebe PREKVAPENI :) ....... fajn, tekze sobota 27. 3. ve 14 hodin v avionu nekde pred ikea, ok? algidakum to vyhovuje? Hani, prosim te, napis, ze jo, at muzeme klidne spat :)

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8821

• Winny
A já se taky přidávám, Lady to stejně už zase vykecal :?
...Forďáku přijeď ;) my se na tebe těšíme 8-) ... ale o žádném překvápku teda jako nevím :roll: ...mi taky nikdo nic tady neřekne :?

Anebo Tanji...je to to???...ty víš, ...tamto ;) :lol:

Moravskoslezký kraj 15 roků 3 měsíců ago #8825

• Algiďáci
Jasně TANJI Klidně mužete spat :lol: .Sobota 27.3-14:00 nám taky vyhovuje 8-)
Vygenerováno za 0.077 sekund