Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Královéhradecký kraj

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3260

• Killingman
Johnny napsal:
2 Killingman: mám tu kráásnou fotku postnout?

No jistě, sendni ji sem, hlavně ji nezapomeň vymazat SPZtku :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3261

• vosic
To jo,náš kraj nesklamal a jsem za to rád,že sme se tam sešli v tak hojným počtu.Ten s černou kapotou je můj,je po bouračce a je nová a ještě nebyl čas ji nastříkat,nemůžu ho teď odstavit,ale přemejšlim,jestli ji tak nenechat,hodně lidem se to tak líbí a mě taky.

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3265

• Ingi
Souhlas, vubec to nevypada neprirozene ;) Kdyz to tak nechas, vubec nic se nedeje ;)
Kazdopadne se Vam to povedlo. Pet brouku je fakt solidni na to, ze v Praze jsme byli tri :D Ale mi se polepsime, mame minimalne jednoho prazaka jeste v zaloze :lol:

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3266

• Káťa
bobika napsal:
Ahoj lidi,koukal jsem na foto z toho mini srazu a mrzí mne,že jsem nemohl přijet a všechny vás poznat,náš černý Brouk tam jakoby chyběl :| ,ale v pátek jsem boural na lyžích a jsem docela dobitej,tak se omlouvám a nezlobte se,že jsem to slíbil,vážně to nešlo,jsem rád,že jakš,takš chodím,ale doufám,že si to brzy zopakujete.Bob
Jeejeejee čoveečee, to musíš jeezdit kapku opatrně, opravdu ti to neezávidím a přeeju brzké uzdraveení, snad to neení nic vážného? :?
Neeboj, myslím, žee jeen co kapku sleezee sníh a budee pěkně, vymyslímee další maleej srázeek, když nám to tak pěkně jdee :D

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3269

• vosic
Ingi napsal:
Souhlas, vubec to nevypada neprirozene ;) Kdyz to tak nechas, vubec nic se nedeje ;)
Kazdopadne se Vam to povedlo. Pet brouku je fakt solidni na to, ze v Praze jsme byli tri :D Ale mi se polepsime, mame minimalne jednoho prazaka jeste v zaloze :lol:

Nechci náš kraj zbytečně chválit,ale je fakt,že se nám to povedlo,sme takový silný družstvo. :ugeek: Ne dycky se to vydaří,někdy prostě do toho někomu něco důležitýho vleze a je to v pr... Byl jsem na srazu poprvé a bylo to hrozně fajn,až bude o něco líp,tak by byl dobrej srázek někde přes noc,myslim že Káťa o tom mluvila.

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3272

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
vosic napsal:
To jo,náš kraj nesklamal a jsem za to rád,že sme se tam sešli v tak hojným počtu.Ten s černou kapotou je můj,je po bouračce a je nová a ještě nebyl čas ji nastříkat,nemůžu ho teď odstavit,ale přemejšlim,jestli ji tak nenechat,hodně lidem se to tak líbí a mě taky.
Určitě tu kapotu tak nechej. Pokud na ni máš černej lak, tak to ještě zkombinuj s černyma fóliema na okna a třeba černy zrcátka, nebo něco a bude to skvěly.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3288

• Johnny
Příště uděláme sraz pod Kunětickou horou, u nás:). Pokud vím, tak nám chyběli dva lidi... Bobika a renetrans.

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3308

• Killingman
Tak lidičky, kde jsou další fota? Fotilo nás tam všichni :-)

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3309

• Káťa
Johnny napsal:
Příště uděláme sraz pod Kunětickou horou, u nás:). Pokud vím, tak nám chyběli dva lidi... Bobika a renetrans.
jjj, Bobika se vyváleel na lyžích a renetrans neevím, kdee see flákal, když to má kouseek! :twisted: :twisted:
Každopádně taky souhlasím s Killingmanem, žee chceemee další foteečky, Ráďo :D

Královéhradecký kraj 16 roků 4 měsíců ago #3311

• Radka a Zdeněk
Asi teď vypadám jako blb, pokoušela jsem je hned poslat, avšak stále mi to hlásí příliš velký soubor. Máme tam pěkný pohled z druhé strany stolu :lol: . Tak mi prosím poraďte :? :roll:
Vygenerováno za 0.080 sekund