Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Praha

Praha 15 roků 1 měsíc ago #9215

• Citrus
Já jsem myslel že bych udělal před NB srazem malej Boleslavskej a že bysme se domluvili na společné cestě na tu Moravu. Ale jak koukám ta z bolky tu jsem asi jenom já a Lucy :(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Praha 15 roků 1 měsíc ago #9217

• Ingi
Stejne pojedete nejspis pres Prahu tak to udelame jako minulej rok :) Ta nas z prahy nakonec vyjizdelo docela dost. D1 hned prvni benzina za prahou u mekace :D

Praha 15 roků 1 měsíc ago #9220

• Moni
Já teď nějak vůbec nestíhám... Klasika. :( Něco malého v Praze bychom ale měli podniknout. Takže kdy a kdo? :D

Praha 15 roků 1 měsíc ago #9221

• Ingi
To mi povidej... a jeste navic ve ctvrtek jde hrb do servisu a pristi tejden bych chtel jeden den osefovat nejak letni backory :D a dodelat ty xenony... jenze s tim casem je to zly a kdyz mam cas ja tak zase nemaj cas lidi kolem me :D Takze jestli neco tak nejdriv pristi tejden treba ctvrtek :)

Praha 15 roků 1 měsíc ago #9452

• Moni
Malý pražský a středočeský sraz jsme nestihli, ale už je nejvyšší čas domluvit společný sobotní odjezd na Moravu... Tak prosím, kdo pojedete z (nebo přes a tím pádem také z ;) ) Prahy? :D

Praha 15 roků 1 měsíc ago #9456

• LuFi
my ještě nevíme jestli nevíme, pááč máme boulíka stále u doktora a nevim jestli bude do soboty OK. Ale jestli pojedem, tak zřejmě bude asi zase sraz na první benzince za Prahou na D1? Tak bychom se připojili zase tam jako loni.

Praha 15 roků 1 měsíc ago #9461

• Moni
Sraz by byl určitě zase na Benzině na D1 u Průhonic... prosím, kdo ale byste o toto měl zájem, musíte sem napsat. Nezlobte se, ale nebudu tam pak sama čekat půl hodiny, jestli někdo dorazí... Takže prosím pište. ;)

Jelikož asi většina z nás, kdo tam pojede, bude chtít jít na prohlídku Macochy, která je bohužel již v 9:30 hod. :( , měl by odjezd být cca v 6:30 hod.

Praha 15 roků 1 měsíc ago #9468

• Ingi
Tak tak a tu pul sedmou berte vazne. Cesta samotna zabere bezmala dve a pul hodiny a radsi at tam mame mensi rezervu ;) Tak aby se v tech pul sedmy fakt vyjelo.

Praha 15 roků 4 týdnů ago #9513

• Ingi
Dlouho uz nebyl prazsky sraz a jelikoz jsme se bohuzel nesesli ani na morave mohli by jsme se sejit v nejkratsi dobe :-) Navrh je streda 2.6.2010, co vy na to? ;)

Praha 15 roků 4 týdnů ago #9525

• Moni
No já jsem pro... vždyť je to přece předem domluvené. :lol: :D ;)
Vygenerováno za 0.094 sekund