Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Praha

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7819

• Ingi
Moc prazaku tady nemame... Alespon z tech co sem chodi pravidelne nevim o zadnym :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7820

• Moni
Beczi napsal:
Něco pro Vás mám, pražáci: http://www.nalozmetoprazakum.cz/test-prazactvi.html ... pak napište výsledky :lol:

Tak tohle mě teda nepřijde vůbec vtipný, Beczi... :( a to nejsem pražák. Co to je za kecy? Je to projev velké inteligence autora těch stránek... nějaký zakomplexovaný d.bil! Zajímalo by mě, v čem si myslí, že je lepší než ty lidi, který pražákama na webu nazývá... Takovýhle typ stránek nemá cenu vůbec pročítat, je to zbytečná ztráta času, ať jde obsahově o Prahu, Brno nebo jakýkoliv jiný město.

A je asi hodně velký přešlap toto dát do pražské části fora!!! :evil:

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7821

• corvette0911
Moni napsal:
Jelikož jsme se už dlouho neviděli... :D , je tu i několik nových členů, někteří členové mají něco nového, co by nám chtěli ukázat... zkrátka bych chtěla navrhnout další pražské setkání. :) Nejsem na tom ale zrovna moc dobře časově (jak jinak, že? :( ), tak co třeba v pátek 16. 10. nebo ve středu 21. 10.?

Ahoj Moni, 16.10 určitě nestíhám, ale na ten druhý termín bych mohla dorazit :)

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7831

• Moni
Tak co s tím našim srazem, milí přátelé z Prahy a okolí? :) Zatím nic moc účast... :( Kdyžtak klidně navrhněte jiný termín...

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7832

• Amber
Mně je to celkem jedno, ale jak to tak vypadá, lidi nemají zájem... :(

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7835

• janelle81
Ahojky,

my máme zájem ;) Už víme kde a v kolik se budeme strážet ? ;) Nám by se spíš hodil ten pátek, ale udělali bychom maximum, aby jsme dali i tu středu ;)

Chtěli jsme se pochlubit novýma "bačkorkama" ,ale včera jsme přezuji na zimáky :roll: :? hm takže se pochlubíme až na jarním srazíku :cry:

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7853

• Amber
Tak co tedy ten srazík? První termín je zítra, takže by to chtělo to dát nějak dohromady ... ;)

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7859

• Moni
Já jsem dost nastydlá, takže bych zítra nerada ještě někde promrzla... sorry. :cry: Přesouváme tedy sraz na příští týden, ale to už definitivně. ;) Můj návrh je původní středa 21. 10. nebo nově pátek 23. 10. Já jsem opět spíš pro pátek. :) Ingi, vždyť můžeš jít pařit pak. Však víš, že s námi je to vždycky jen na chvilku... :D

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7861

• JardaZ
Ahoj ahoj :-)
Tak středu můžu ale pátek bohužel :-( Tak doufam že vyjde středa :-)

Praha 15 roků 8 měsíců ago #7868

• BOBO
Tak mě by zas spíš vyhovoval ten pátek koukám docela křeč se shodnout ;)
Vygenerováno za 0.101 sekund