Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Praha

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3919

• Amber
:lol: :lol: :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3932

• Moni
Teda Ingi, co jsem si to přečetla :?: :?: :?: Tys chtěl emigrovat do jiného kraje... ty ses na nás chtěl úplně vykašlat nebo nesleduješ seznam účastníků zájezdu? :lol: Já pojedu taky z Prahy, takže se určitě můžeme někde sejít. Ale myslím, že času je ještě dost... ;) A jestli pojede Amber z domova přes Mělník, můžeme jet úž úplně odtud společně. :)

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3933

• Ingi
No ty si prve psala, ze mas zase svatbu ale ze jedes samozrejme vitam ;) Jestli pojedete z melnika tak se k vam pripojim treba uz nekde v holesovickach a pres prahu uz muzeme jet dohromady :D Akorat se musime nejak domluvit jeste aby ses u me stavila nejak na kafco a nalepili jsme tu samolepku :lol: Pekne prosim :D

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3934

• Moni
Já svatbu nemám, to kamarád... :lol: Ale je to trochu složitější. Jsem se totiž dozvěděla, že na tento den nepřipadá obřad, ale oslava. Zkusím to tedy nějak domluvit, abych jela. Přece si nenechám ujít první NB sraz. ;) Na cestě se ještě domluvíme, do května je ještě spoooousta času. A co Sabule? Pojede?

Tu samolepku bys přece jen mohl zkusit sám. Není to nic těžkýho, zvládli to i všichni ostatní... :D

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3936

• Ingi
Mnooo jo, ale vsichni ostatni ji maj rovne :D Krasne do obloucku to umis jenom ty ;)

Sabuli jsem posilal sms ale jeste neodepslala tak nevim :?: :twisted:

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3958

• Amber
To Moni: přes Mělník pojedeme, tak tě tam vyzvedneme :lol: jen nám nesmíš ujíždět, to víš, my chrochty nemáme takový výkon... :lol: :lol:

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3971

• Ingi
Mnooo a v praze priberete k sobe jeste dalsiho chrchla a hura na Brno... Moni nam ujizdet nebude. Ona je hodna ;)

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3974

• Amber
Já zase slyšela, že Moni jezdí jak drak :lol: No kdyžtak si budem chrchlat někde vzáádu spolu... :D

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3975

• Johnny
Moni jezdí jako drak, taky kdo by s 1,8 turbo nejezdil... No ale ona vám neujede, pojedete společně, ne?

Praha 16 roků 3 měsíců ago #3976

• Ingi
Ja verim, ze Moni jede s nama ;)
Vygenerováno za 0.082 sekund