Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Výměna mlhového světla

Výměna mlhového světla 15 roků 2 měsíců ago #9039

• Fox
No to jsem dneska zkoušel vycvaknout, ale bojím se abych něco neurval. Jelikož se to nechce vycvaknout. Musí to někde držet a na tom návodě to nevidím :-(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna mlhového světla 15 roků 2 měsíců ago #9042

• Algiďáci
Od 12.99 je montována změněná přední část s vyjímatelnou
větrací mřížkou.
Větrací mřížku lze z přední části resp. čelního spoileru
vymáčknout a vyjmout včetně mlhových světlometů. A co starši modely? :( Tady tohle asi plati pro modely 2000 a vyše. Mě to taky nešlo nijak vycvaknout

Výměna mlhového světla 15 roků 2 měsíců ago #9044

• fordak
Jo jo to řešíme a nevíme rok výroby u Foxe. Když jsem se díval do Etky, tak model 1999 měl stejně rozkreslený nárazník jak modely 2000. Je to tím, že se dá nahradit novějším. Pokud je to jeden z prvních modelů, potom nezbývá než to sundat i s blatníkama jako celek ( Vw to uvádí jako přední část vozu) Pokud nesundáš blatníky jako já to zkoušel, tak je tgo pěkná pakárna povolit , utáhnout a slicovat nárazník se zbytkem auta. Na 4 šrouby je hrozný přístup

Výměna mlhového světla 15 roků 2 měsíců ago #9046

• fordak
už to vidím v představování žlutého ďábla r.v. 12/99, takže těžká rada, tam můžou být oba dva typy uchycení mřížky

Výměna mlhového světla 15 roků 2 měsíců ago #9047

• Fox
No právě. Jelikož je to 12/1999 tak nevím.Bojím se abych to nevylomil. Ale myslel jsem si že je to práce na max půl hoďky,ale jak koukám tak si na to udělám čas celou příští sobotu.
Pak dám vědět a foto z té akce i sem.

Výměna mlhového světla 15 roků 2 měsíců ago #9056

• Ingi
Mnooo ja mlhovky nemam, ale kdyz jsem v dobrym rozmaru chtel koupit nejakou peknou mrizku a vymenit ji, kamos me taky uklidnoval, ze to neni tak jednoduchy jak si predstavuju a ze to je na sundani narazniku :twisted: ale pak jsme to nejak nestudovali. Mam rok 2000 takze podle toho co tu pisete bych to mohl mit jen nacvakuty? :D

Výměna mlhového světla 15 roků 2 měsíců ago #9062

• Štěpoš
čaute, já mám rok 99 a mřížku mám taky jen nacvaknutou. Zrovna minulý týden jsem místo origo černé dával tahokov a při sundávání dolů to chce jen kapku zabrat a pohýbat a hezky se vycvakne ven (trvalo mi to asi 15 minut :lol: ) Jo, jen ze spodu je to přichyceno dvěma šroubkama.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.070 sekund