Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #641

• cervik
primlovám se k zalezeni tema kam by se davali pouze navody a aby byl hned v hlavni sekci fora
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #713

• Moni
Tak pilový filtr je vyměněný, trvalo mi to 20 minut a návod je dokonalý! :D Jen jsem i u krytu palubky měla taky torxy, ne křížové šrouby, a všechny byly 20. Ale to jsou jen drobné detaily... :lol:
Takže Cerviku, skutečně moc děkuji za návod... ;)

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #718

• eALIEN
No lidičky mám z vás radost, roste nám tu nová generace zručných New Beetle mechaniků :D Jen tak dál ..... filtr jsem měnil hned po koupi brouka ;) Kdyby to někoho zajímalo, tak pod tím druhým plastem u řidiče je zase schovaná Řídící jednotka a ještě jedna, teď si ale nejsem jistej od čeho je ta druhá .....

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 6 měsíců ago #1879

• Ingi
Tak se taky chystam na vymenu. Vcera jsem se dozvedel, ze ten filtr ma vliv na zamlzovani oken pri desti a me se mlzej teda festove :lol: :lol: :lol:

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 6 měsíců ago #1881

• Lady
JJ říká se to no..ale co je na tom pravdy nevím, mi to nedělá, takže to nemůžu odskoušet,ale ty bys mohl být ten vyvolený a pak nám všem řekneš jestli je to tím,nebo to byl stejný kec jako třeba že kofolou rozpustíš brutálně rezavý šroubek :lol: :lol:

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 6 měsíců ago #1883

• eALIEN
No z vlastní zkušenosti vám můžu říct, že jestli to má nějákej vliv na zamlžování, tak maximálně ten, že pokud je hodně špinavej, snižuje se jeho propustnost a tím pádem se sklo neodmlžuje ideálně. Ale nikde jsem neslyšel o tom, že by asorboval vlhkost :?: Pokud chceš v tomhle počasí opravdu bleskově odmlžit, pusť si klimatizaci hned po nastartování a tuhle práci obstará výparník. Pokud to není vylozeně namrzlý, je to záležitost 20 vteřin :!: ODZKOUŠENO ;)

p.s. Mimochodem, radí to i v manuálu k autu ;)

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 6 měsíců ago #1884

• Ingi
Me neukecas, uz jsem se rozhodnul ho vymenit :lol: :lol: :lol: Jinak s tou klimou jsem to samozrejme zkousel taky, a je to tak jak rikas ;)

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 14 roků 6 měsíců ago #10581

• marťas
Je to sice staré tem ,ale potřeboval bych poslat foto a postup při výměně pylového filtru v kabině,nějak mi ty fotky nejdou otevřít.díky za odpověď martinwitassek@seznam.cz

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 14 roků 6 měsíců ago #10587

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Psal jsem cervikovi, at me je posle. Byly totiz ulozene na jinem serveru a uz jsou smazane. Pokud me je posle, tak je tam vlozim znovu a dam na nas server.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 14 roků 6 měsíců ago #10590

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Přidal jsem na první stránku tohoto tématu chybějící fotky. Snad to tak pomůže.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.119 sekund