Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Shodné díly s jinými VW

Shodné díly s jinými VW 16 roků 2 měsíců ago #3641

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
burr0head napsal:
nevite nahodou,esli neni snimac pohybu volantu taky nejaka skodovka,nebo jinej VW ? origo stoji 13 tisic, silne prehnana cena...uz jsem se ptal vsude mozne,ale nikdo mi nedokazal odpovedet...
A co třeba se poptat tady v sekci v Bazaru? Kseftor nebo jak se menuje ho urcite ma.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 2 měsíců ago #3683

• peter808
Priatelia dobrí,potrebujem poradit,pomozte mi ohladom ovládania spätnych zrkadiel.Mojim nedopatrenim som ho priatelke ulomil na beetliku,pasuje z nejakeho VW,skody,seatu....zhanam to uz velmi dlho,kseftor prislubil,potom zrejne nejak cuvol,ale aj tak mu Vdaka...DAKUJEM ZA KAZDU RADU...Peter

Shodné díly s jinými VW 16 roků 1 měsíc ago #3714

• vosic
peter808 napsal:
Priatelia dobrí,potrebujem poradit,pomozte mi ohladom ovládania spätnych zrkadiel.Mojim nedopatrenim som ho priatelke ulomil na beetliku,pasuje z nejakeho VW,skody,seatu....zhanam to uz velmi dlho,kseftor prislubil,potom zrejne nejak cuvol,ale aj tak mu Vdaka...DAKUJEM ZA KAZDU RADU...Peter

V tomto bych ti rád poradil,ale když jsem to na netu hledal,tak jsem nic nenašel,snad jedině u soudruhů.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 1 měsíc ago #3715

• vosic
Tak mi to nedalo a zkoušel jsem o tom joystiku na ovládání zrcátek něco zjistit a na VWclubu o tom píše jeden típek co ho koupil přímo ve VW a cena prej kolem 800kč,to je krásná cena oproti jinejm věcem.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 1 měsíc ago #3726

• peter808
dakujem veľmi pekne za rady, budem sa snažiť niečo vymyslieť, lebo priateľka ma zabije :roll: dám vedieť, ako som dopadol.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 1 měsíc ago #3727

• vosic
peter808 napsal:
dakujem veľmi pekne za rady, budem sa snažiť niečo vymyslieť, lebo priateľka ma zabije :roll: dám vedieť, ako som dopadol.

Zkus se ještě podivat na VWclub jak se tam o tom píše,tak prej na fóru na bazaru tam někdo s timhle kšeftuje,ale tam už jsem nehledal dál.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 1 měsíc ago #3730

• peter808
skusim sa poobzerat este po slov.aj ceskom VWclube,ale aj tak este raz Vdaka...

Shodné díly s jinými VW 16 roků 1 měsíc ago #4060

• peter808
Priatelia,problém s odtrhnutym koliečkom ovládania spätnych zrkadiel je koniec!!!!Objednal som to v skodováckom(cize aj seatackom,volkswagenackom...)servise,vyslo ma to presne 24eur,nie je najmensi problém.Este raz Vsetkym Vam Vdaka... ;)

Shodné díly s jinými VW 15 roků 1 měsíc ago #8853

• Ingi
Vcera jsem si uzil ve VW kdyz jsme hledali zaslepky na zamky na Beetla. Nakonec s pomoci Moni na telefonu jsme se dopatrali. Beetle ma shodne kliky s multivanem :D Takze kdybyste nekdo nekdy resil nejaky problemek s klikama, treba vam tahle drobnost trosku pomuze ;)

Shodné díly s jinými VW 15 roků 1 měsíc ago #8858

• Johnny
I s Octavií...
Vygenerováno za 0.073 sekund