Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kitty BEETLE CABRIO

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6792

• Moni
Krásný dort, vše nej... :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6847

• Kitty
Vy vsichni uz mate ty koberecky s logem? Jsem se chtela zeptat, jestli jsou na stejnem principu jako ty originalni, to kolecko na zacvaknuti?? Ja bych taky chtela:-)

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6865

• Ingi
Kitty napsal:
Vy vsichni uz mate ty koberecky s logem? Jsem se chtela zeptat, jestli jsou na stejnem principu jako ty originalni, to kolecko na zacvaknuti?? Ja bych taky chtela:-)

Ne mi je zatim nemame nikdo :D ale resilo se to tady
<!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=6...lit=koberce&start=30">viewtopic.php?f=6&t=119&st=0&sk=t&sd=a&hilit=koberce&start=30<!-- l -->

vcetne tech cudliku ktery te zajimaj ;) To trapilo vic lidi. Tak se tam zkus dopsat. Nevim jak je to daleko :D

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 9 měsíců ago #7201

• Kitty
Tak jsem premyslela a hlavne teda videla par broucku v zahranici a kdyz predemnou jeli uplne mi prijde divne ze zadni mlhovka a zpatecka maji jinou barvu. Jo vim, ze kdyz budu v noci couvat aspon neco uvidim, jelikoz je to pruhledne ale zdalky to bypada jako kdyby to bylo rozbite. Co myslite jak by vypadalo kdybych dozadu dala obe cervene cire svetýlka?? Ptam se na nazor, protoze sama nevim.

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 9 měsíců ago #7203

• Štěpoš
Můj názor je stoprocentně ano. Taky se mi nelíbilo každý větlo jiný a k červenýmu broukovi se červený světla hodí ;)
Přílohy:

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 9 měsíců ago #7204

• PEDRO II
Mohla by si mít problém na stk a s policajtama,protože couvačka musí být bílá.Červená jsou pouze koncová a brzdová světla.

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 9 měsíců ago #7209

• Kitty
Štěpoš napsal:
Můj názor je stoprocentně ano. Taky se mi nelíbilo každý větlo jiný a k červenýmu broukovi se červený světla hodí ;)

Mas naprostou pravdu vypada to na cervenem brouckovi uzasne!! Moc dekuji jdu do toho!!! Ja si myslim, ze to ani nikdo nepozna a kor policajti :) nic proti nim.

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 9 měsíců ago #7211

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ale až budeš couvat a do něčeho narazíš, tak tě to bude stát mnohem víc jak pokuta 500,- od policajta. Na www.autodoplnky.cz se daji koupit tady ty dve svetla čiry. Sice jedno je bily a druhy červeny, ale vypadá to líp jak originál. Když už, tak bych bral tohle.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 9 měsíců ago #7213

• Kitty
Beczi napsal:
Ale až budeš couvat a do něčeho narazíš, tak tě to bude stát mnohem víc jak pokuta 500,- od policajta. Na http://www.autodoplnky.cz se daji koupit tady ty dve svetla čiry. Sice jedno je bily a druhy červeny, ale vypadá to líp jak originál. Když už, tak bych bral tohle.

Ja vim, ze s tim couvanim je to problem, prave me pritel premlouva at do toho nejdu.. Tak aspon dam ty cire. Ja porad nevim :cry:
Nastesti mam havarijni :D :D

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 9 měsíců ago #7214

• Ingi
Na havarijnim mas spoluucast, takze te to stejne bude stat dost penez. Ono tim, ze jsou ty svetla dole a samostatne tak mi to neprijde nejak nevkusny. Sam mam ty ciry :D Horsi je kdyz to ma auto v lampach a ma to prave v jedny lampe mlhovku a v jendny couvacku, to je hnus :lol: A rozhodne bych se nevzdaval ty couvacky... ta cira sviti o hodne lip a je to k nezaplaceni. Nekdy se proste ve tme couvat musi :lol:
Vygenerováno za 0.091 sekund