Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: BOBO a jeho Bobík.

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 7 měsíců ago #8075

• Štěpoš
No jo, teď jsem si porovnal fotky a je to fakt. Copak se přohodilo, že jde fáro z domu?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 7 měsíců ago #8076

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
http://aukro.cz/item806585049_volkswage ... eetle.html ??? :shock: . Co to taky vidím? Ale ten je tam už dlouho, jakto? :cry:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 7 měsíců ago #8077

• Ingi
Ty jeden Bobo vosklivej :cry: Prodava a nic nerekne....

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 7 měsíců ago #8082

• ZuB103
ne že bych chtěl drbat ale ta spotřeba o takové bych u 2.0L jen sněl, kdyby to vypadalo jako poškozování prodeje tak to smázněte :D .. ne sorry ale 7,5-8L

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 7 měsíců ago #8083

• Moni
No Bobo... :cry:

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 7 měsíců ago #8085

• BOBO
Zdar smutek :( ale je to tak potřebuju nutně kombi práce a v blízké dudoucnosti snad i děcko prostě neni na výběr.Když v budoucnu půjde všechno dobře budu koukat po broučkovy 1,8t ;)

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 7 měsíců ago #8086

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Sám víš, že už se k Broukovi nevrátíš, pokud přesedláš na něco jinyho. Nebude už důvod. Ještě bys to měl zvážit, si pamatuju právě tvoje slova, jak v Týnci povídals, jak děkuješ, že kvůli tomuhle autu tam s nama byls a že uděláme sraz u vás ;) . Do Jeseníků snad ještě dojedeš ne? Brouk navíc není malej, k čemu kombi? Pokud sklopíš zadní sedačky, vleze se tam tolik co do Octávky. Nebo si pořiď vlečku, zahrádku...možností je spousta. A než děcko doroste, vzadu má dost místa.

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 7 měsíců ago #8087

• Ingi
Taky chci casem vetsi auto. Ale mam to vymysleny jinak... Brouk je malej a naftovej. Idealni na denni dojizdeni do prace a jezdeni po Praze. Takze to co budu pak chtit je velky, silny, benzinovy auto abych kdyz uz s nim nekam vyrazil abych se pekne svezl a aby se tam neco veslo :D A jelikoz s takovym autem se neda jezdit kazdej den brouka si hodlam nechat :D

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 5 měsíců ago #8370

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Hele Bobo, neklesls s tou cenou už nějak moc nízko? Za tuhle cenu se prodávají bourany auta, co sem tak viděl. Tvůj Brouk má rozhodně vyšší. Ale když to chceš prodat asi rychle, tak to chápu. Jenže pak ta cena taky může lidi odradit, protože si myslí že v tom bude nějaký háček. Kdybys radši řekl, mohl sem ti dát inzerát na web, pokud bys mě slíbil, že pak koupíš časem novyho Brouka :) .

http://sz.aukro.cz/item869236276_wolksw ... eetle.html

BOBO a jeho Bobík. 15 roků 4 měsíců ago #8576

• BOBO
Tak mi to rvalo srdce a ta cena za kterou sem to nakonec prodal byla na prd prohodil jsem 50t přitom auto bylo ok ale fakt sem poteboval kombi a co si budem povídat ten benál to je fujfuj .Jinak už kombika mám aspoň sem zůstal věrnej značce a pořídil sem si WV polo kombi a hlavně 1,9tdi pohodovej traktor.Rád se za vámi přijedu podívat na sraz na večerní zábavu,spanilku už třeba jen jako spolujezdec když mě někdo svezete ;) Budu se těšit.Zatim se mějte a broukům zdar.
Vygenerováno za 0.078 sekund