Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 5 měsíců ago #8484

• Algiďáci
maštěsti to neni tak hrozne jako měl tvuj tatik ale dvě tečky na narazniku tam jsou. v letě stejně mam v planu ho nechat nalakovat.Kdo vi kolik toho jestě přes zimu bude :evil:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 5 měsíců ago #8485

• Johnny
To jo no...

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 5 měsíců ago #8495

• Moni
No Johnny? :? Já bych to nebrala tak zostra... přeci jen po tom, co se za poslední čtyři dny děje, myslím že silničáři dělají co můžou. Nechtěla bych těď být v jejich kůži. Já jsem jen za sobotu třikrát ometala auto, co toho napadlo... Takovýhle místa jsou bohužel teď skoro všude, já mám jedno takový před barákem, protože projíždí jen hlavní tahy. A buďme rádi za ně... ;)

(já osobně teď jezdím jak pluh a to i po Praze, předním nárazníkem rozhrnuji sníh skoro všude... :D )

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 5 měsíců ago #8497

• Johnny
Ono by stačilo tu radlici zvednout... To je o přístupu.

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 5 měsíců ago #8498

• Ingi
Ja si vcera taky pekne zapluzil :lol: A dneska do prace jsem si rek ze na to kaslu, ze aspon v tyhle situaci bych moch vyuzit toho ze mam metro u baraku a doveze me primo az pred praci :lol:

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 5 měsíců ago #8522

• Johnny
Tak konečně opravím po zimě ten prasklý spoiler vpředu... Chybí mi tam kousek plastu a ještě jsem přišel o plast pod motorem včetně bočnic. Nepřežil vysoký sníh. Stejně byl už dost načatý - možná byl i původní, se musím podívat.

Jinak byl jsem teď v Praze a jak otevřeli křižovatku u Opatovic tak se zkrátila doba dojezdu na Černý most. Pod hodinu ode mě z Polabin.

A co se týče našeho mazlíka - po dálnici dostal motor zabrat - z čerňáku až na sjezd na R35 nešel pod 2700 ot./min. a dlouhodobě jsem ho držel na 3000 - 3100 ot./min. A teď jak se vyčistilo turbo, tak jezdí nádherně svižně. Prostě občas je to potřeba protáhnout. Už se to tu někde psalo, tak jen potvrzuju :-) .

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 5 měsíců ago #8524

• valhela
Kdyby jsi chtěl,tak nové bočnice ke krytu pod motor mám doma.Helča

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 5 měsíců ago #8525

• Johnny
Děkuji za nabídku, bude se dělat ještě práh a vymění se i mlhovky, takže to nejspíš zaplatí pojišťovna. Uvidím a kdyžtak se ozvu ;-) .

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 4 měsíců ago #8709

• Johnny
Tak dneska jsme vyměnili mechanismus stěračů. Ta vyschlá vazelína a přimrzající voda v pouzdrech už byly v těhle mrazech vážně k vzteku... Mechanismus není totožný s Octavií, má jiné uložení motorku. Zítra nechám vyměnit hydroštely a zkontrolovat čepy.

Mandelinka - Johnnyho služebně - soukromé 15 roků 3 měsíců ago #8725

• Johnny
No, tak hydroštely jsou nové. Ale s nimi taky tyčky řízení, spodní čepy, silenbloky a manžeta poloosy. No tak jsem zvědavý, jak dlouho nebudu muset do servisu :-D . Chvíli by to mohlo vydržet.
Vygenerováno za 0.075 sekund