Ája napsal:
Vyhřívaný jsou, no a v létě nesmíte jedit nahý

- hlavně , že to má klimatizaci, to byla hlavní zásada pro mě. Pro nás je zas kůže praktičtější, páč máme pejsky, sice se v malým autě moc nevozí, ale když už, tak se to snadněji setře, než normální potahy

. Odstraňovat chlupy, je hrůůůza!!!My se rozhodovali přesně mezi tím broučkem, co má tady Moni. Mně se líbila víc i ta barva, než stříbrná, ale pak jsme se oba shodli na tomhle

.
Prej nahá

Stačí holejší záda nebo sukně a je to jak vteřinové lepidlo

, ale má to styl. Klimoška pro mne taky byla hlavní kritériem (a přiznávám, že jsem měla raději stáhlá okýnka, když byly hicy, páč mi nesvědčí chlad na hlasivky) a jak se tu řeší síla motoru, tak v tom jsem asi bezkonkurenčně nejslabší, nejnovější ročník s nejslabším obsahem, ale jsem ráda, nemám ho na závody, kor na českých silnicích to ani nejde a 2.0 benzín je žrout. Chtěla jsem buď 1.9 TDI nebo 1.6 a slabší benzín a jsem naprosto spokojená, sice u předjíždění nemá takový odpich, to je fakt, ale jinak jede fajnově.
Líbí se mi tu, že co člověk, to jiný názor, jiné požadavky, a přesto nás všechny spojuje jediný vůz....úžasné....