Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Ája

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1466

• Ingi
Ja nemam brouka na zavody :P silnejma autama jsem se nalital dost :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1471

• Ája
Vyhřívaný jsou, no a v létě nesmíte jedit nahý :lol: - hlavně , že to má klimatizaci, to byla hlavní zásada pro mě. Pro nás je zas kůže praktičtější, páč máme pejsky, sice se v malým autě moc nevozí, ale když už, tak se to snadněji setře, než normální potahy ;) . Odstraňovat chlupy, je hrůůůza!!!My se rozhodovali přesně mezi tím broučkem, co má tady Moni. Mně se líbila víc i ta barva, než stříbrná, ale pak jsme se oba shodli na tomhle ;) .

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1473

• nina-ricci
Ája napsal:
Vyhřívaný jsou, no a v létě nesmíte jedit nahý :lol: - hlavně , že to má klimatizaci, to byla hlavní zásada pro mě. Pro nás je zas kůže praktičtější, páč máme pejsky, sice se v malým autě moc nevozí, ale když už, tak se to snadněji setře, než normální potahy ;) . Odstraňovat chlupy, je hrůůůza!!!My se rozhodovali přesně mezi tím broučkem, co má tady Moni. Mně se líbila víc i ta barva, než stříbrná, ale pak jsme se oba shodli na tomhle ;) .

Prej nahá :D Stačí holejší záda nebo sukně a je to jak vteřinové lepidlo :twisted: , ale má to styl. Klimoška pro mne taky byla hlavní kritériem (a přiznávám, že jsem měla raději stáhlá okýnka, když byly hicy, páč mi nesvědčí chlad na hlasivky) a jak se tu řeší síla motoru, tak v tom jsem asi bezkonkurenčně nejslabší, nejnovější ročník s nejslabším obsahem, ale jsem ráda, nemám ho na závody, kor na českých silnicích to ani nejde a 2.0 benzín je žrout. Chtěla jsem buď 1.9 TDI nebo 1.6 a slabší benzín a jsem naprosto spokojená, sice u předjíždění nemá takový odpich, to je fakt, ale jinak jede fajnově.

Líbí se mi tu, že co člověk, to jiný názor, jiné požadavky, a přesto nás všechny spojuje jediný vůz....úžasné....

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1475

• Ingi
nina-ricci napsal:
Ája napsal:

Prej nahá :D Stačí holejší záda nebo sukně a je to jak vteřinové lepidlo :twisted: , ale má to styl. Klimoška pro mne taky byla hlavní kritériem (a přiznávám, že jsem měla raději stáhlá okýnka, když byly hicy, páč mi nesvědčí chlad na hlasivky) a jak se tu řeší síla motoru, tak v tom jsem asi bezkonkurenčně nejslabší, nejnovější ročník s nejslabším obsahem, ale jsem ráda, nemám ho na závody, kor na českých silnicích to ani nejde a 2.0 benzín je žrout. Chtěla jsem buď 1.9 TDI nebo 1.6 a slabší benzín a jsem naprosto spokojená, sice u předjíždění nemá takový odpich, to je fakt, ale jinak jede fajnově.

Líbí se mi tu, že co člověk, to jiný názor, jiné požadavky, a přesto nás všechny spojuje jediný vůz....úžasné....

To jo, libi se mi jak jsme tu vsichni postizeny :mrgreen: A nikdy bych neveril, ze me to chyti tak rychle :D Dneska jsem byl v Tescu a projizdim parkovistem a tam brouk. Okamzite jsem zastavil a hledal tuzku a papir :lol: Pritelkyne na me, prej co delam.... A kdyz jsem ji rek, ze pisu vzkaz, reklami, ze jsem magor, ale smala se :D Tak jsem mu za sterac napsal odkaz sem. Uvidime, jestli nam pribude dalsi postizenej :D :D :D

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1482

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
To jo, libi se mi jak jsme tu vsichni postizeny :mrgreen: A nikdy bych neveril, ze me to chyti tak rychle :D Dneska jsem byl v Tescu a projizdim parkovistem a tam brouk. Okamzite jsem zastavil a hledal tuzku a papir :lol: Pritelkyne na me, prej co delam.... A kdyz jsem ji rek, ze pisu vzkaz, reklami, ze jsem magor, ale smala se :D Tak jsem mu za sterac napsal odkaz sem. Uvidime, jestli nam pribude dalsi postizenej :D :D :D

Vitiskni si tento leták a máš to bez problému: http://newbeetleclub.cz/index.php?docs&file=7 ...je to v sekci Dokumenty na webu.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1488

• Ája
nina-ricci napsal:

Jo, to je pravda, všechno má svý mouchy, snadno se poškrábe aj. Ale je to asi zvyk, já jí mam ráda.
já chtěla obsah 1.6 ...pro mě jako pro ženskou taky dostačující - navíc nižší cena auta, nižší spotřeba, pojistka aj..... Ale jelikož jakožto ženská tomu, co se skrývá pod kapotou nerozumim (já opravdu ne)...já vybírala design a drahá polovička koukala na motor ;)
A hlavně jsem ráda, že toho jedinečnýho Beetla MAM, je to paráda!

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1579

• sabule-bambule
Ájoooo, ta kůže je úžasná, i když já bych radši tu světlou.

Jinak mám takovou malou otázečku na slečny s Beetlem........zdá se to jen mně, nebo je náš broučkek strašný lepidlo na chlapy?

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1581

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
:lol: :lol: :lol: myslím že na pohlaví nezáleží. Prostě přitahuje opačny pohlaví než je řidič
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1585

• Ája
sabule-bambule napsal:
Ájoooo, ta kůže je úžasná, i když já bych radši tu světlou.

Jinak mám takovou malou otázečku na slečny s Beetlem........zdá se to jen mně, nebo je náš broučkek strašný lepidlo na chlapy?
No, já bych řekla,že se otáčí spíš ženký :lol: Ba ne, já myslim, že to auto je prostě jiný, než ostatní a když z toho vyleze ženská, tak se otočí i chlap ;)
Já si hlavně myslim, že jsou jen dvě varianty zájmu o beetla. 1) jsou lidi, který řeknou HRŮZA, nikdy bych to nechtěl a nebo 2) lidi, který to auto milujou (jako my ;) protože je jedinečný a žádná jiná automobilka ho nenakopíruje)

Ája 16 roků 8 měsíců ago #1586

• sabule-bambule
Jasně, třeba můj kolega v práci mi pořád říká, jak je to hrozný auto. Kamarádka zas tiše závidí.

Já to myslela spíš tak, že jsem snad ještě neprojela Prahu, aby mi někdo na červený nenaznačoval, že by si dal říct tel. číslo. :lol: A dokonce mě kvůli berušce i stavěla policie, takhle probíhal policistův monolog: ''Dobrý den slečno řidičko, prosím doklady. A jak to auto jezdí?''
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.079 sekund