Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: plechy

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2238

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak tam máte dat 16 plecháče když si za něma tak stojíte a standardní rozměr 205/55 R16 pneu. S tím to jede bez problémů ...sice to mám na těch originál liťákách, ale to je jedno. Včerá večer když napadl sníh sem někam jel a po cestě nazpátek testoval jak to drží na silnici. To auto se ani nehne když je led na silnici a na tom sníh. ESP ABS a všechno funguje parádně. I když sem jel do zatáčky s plynem a prudce zatočil, tak se sepla kontrolka ESP a auto sedělo. A to samy při brždění, když sem na to prudce šlápl, tak to nevyjelo z dráhy. Prostě paráda ty naše auta. .... škoda je kazit 15kama plecháčama a už vůbec ne bez poklic.

Vedle firmy kde pracuju stává Lexus, sice starší ale měl krásny letní kola. Teď tam ten vůl dal plecháče bez poklic a to vypadá hrozně, kazí to celej vzhled auta :(
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2268

• Káťa
Já tam teeda 16 mám a rozměr 205/55 a každou druhou zatáčku jeedu bokeem, neebo jeen stačí, když odbočuju z hlavní na veedleejší , občas to ESP prostě neezabírá :?

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2269

• Moni
Já mám taky zimní 16" 205/55 a drží výborně... :shock: Jezdíš do zatáček asi neuvěřitelně rychle, když bokem... :lol:

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2270

• Lady
Přesně tak...mam taky klasiku a nemůžu říct ani slovo.Tento víkend sem jel poprvé broukem na ledu a sněhu a dneska sem v práci celý den mlel jaké to bylo supr ovladatelné auto. Byl sem prostě nadšený...takže nemůžu říct ani slovo..Možná bych třeba půjčil Káti mojeho strého firemního transita bez posilovače a se zadním náhonem a pak mi poví jak se jezdí zatáčky driftem :lol:

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2271

• eALIEN
Jakoupak že to máš značku pneumatik Káťo :?: Abych se jich vyvaroval :D

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2272

• Káťa
Vy mi teeda dávátee. Jeezdím opatrně, neechci si brouka rozbít, alee i když jeedu krokeem, tak jdu v zatáčcee do smyku, teen zadeek mi prostě vždycky ulítnee a neebo když najeedu do sněhu a šlápnu ny brzdy, tak mi brouk tancujee. Mám tam Firestony :?

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2273

• jarda
mám tusamou značku jako Káta a v pohodě a že tu máme dost sněhu ledu i břečki.

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2276

• Lady
Tak napadá asi trochu zcestná otázka...a mají ty gumy vzorek? protože mi na sněhu při brzdení drží krásnou rovnou stopu...Před broukem sem měl škodu 1000MB a panečku to byl tanec :lol:

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2279

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Já tam teeda 16 mám a rozměr 205/55 a každou druhou zatáčku jeedu bokeem, neebo jeen stačí, když odbočuju z hlavní na veedleejší , občas to ESP prostě neezabírá :?
Tak to bude asi někde chyba...mě se nestalo že by auto ujelo nebo šlo do smyku. A to šlapu schválně v zatáčce na plyn... a když je fakt už potřeba, tak si to ESP uřídí samo ...zkus to zkontrolovat. Ale co všechno, to ti poradí jiní

plechy 16 roků 6 měsíců ago #2280

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Napadla mě ještě jedna věc :lol: ..možná se vám to bude zdát jako sranda...ale skoro každej kdo má chvílu teprv brouka, tak si myslí, že tlačítkem ESP se ESP zapíná. Naopak .... ESP tlačítko slouží k vypnutí ESP a tím se rozsvítí trojúhelník na palubovce. Snad to káťo taky nevypínáš :D
Vygenerováno za 0.070 sekund