Ahoj broučkaři, tak jsem se konečně dostala k vytřídění nepotřebných náhradních dílů z garáže na naše čtyřkolé miláčky. Nabízím pouze ty náhradní díly, které jsou na fotografii, tudíž je bezpředmětné psát dotazy na díly jiné. Jedná se převážně o šedý interier do broučka v barvě světle zelená se zelenými sedadly. Madla u spolujezdce vlastním 2, krytky z nich možno zakoupit i jednotlivě - pravá i levá krytka madla už pouze každá 1x, madlo samotné bez krytek 2x. Levá krytka v sobě má vyvrtané 3 otvory, případnému zájemci zašlu detailní fotografii, pravá krytka v pořádku. Kelímek pouze 1 ks - zespoda je ulomen 1 ze tří úchytných bodů. Popelník - zařazen spíše symbolicky, bylo mi ho líto vyhodit - je naprasklý, v místě zavírání uštíplý a víčko nedovírá úplně, ale otevírat a zavírat lze bez problému, třeba někomu ještě poslouží. Cena všech dílů na dotaz. Vše je možno poslat na dobírku, nebo osobní předání kdekoliv v Praze, Sedlčanech, Příbrami, případně se můžeme zkusit dohodnout jinde, kdybych náhodou měla tím směrem cestu. Případní zájemci mi mohou psát vzkazy do pošty zde na fóru, nebo na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkuji.