Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zimní pneu

Zimní pneu 16 roků 7 měsíců ago #2094

• eALIEN
Přezouvejte jak jen můžete ...... já jsem se na to samozřejmě vykašlal a dneska už jsem se klouzal :o Ještě že tam nebylo svodidlo, skončil jsem jen na travičce ..... :?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zimní pneu 16 roků 7 měsíců ago #2095

• Káťa
Beczi, když jee obujeeš, tak při první jízdě zjistíš, jeestli jee potřeeba jee vyvážit nebo udělat GO.
Já seem Beerďu neechala přeezout už před 14 dny. Vee finálee jseem obula ty 16 hlíny,mám tam Firestony 205/55, tak jseem na to zvědavá. . 8-)

Zimní pneu 16 roků 7 měsíců ago #2097

• vosic
Já už mám taky přezuto,vypadá to že už to brzy přijde,je už pěkná kosa :geek:

Zimní pneu 16 roků 7 měsíců ago #2099

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
OK tak tento víkend už asi nasadím ty zimní kola. Počasí už vypadá na to že každou chvílu napadne první sníh. Prostě tam dám ty liťáky co sem měl v zimě a pokud se auto bude chovat divně, tak je nechám vyvážit. To vyrovnání disku snad nebude potřeba, to tady u těch mohutnejch snad moc nehrozí to pokřivení. To bych spíš viděl u těch levnejch několikapaprskovejch. A geometrii kol mám dělat? Ani moc nevím o co de a jestli se to někdy dělalo.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Zimní pneu 16 roků 7 měsíců ago #2103

• vosic
Já si myslim,že neni naškodu to dát aspoň skouknout jestli sou vyvážený,než je pak zas rozdělávat.Nějaký pokřivení bych neřešil,když ti někde ležej,si myslim že se s nima nemůže nic stát a kdyby byl křivej tak mi věř že to poznáš při první jízdě.Geometrie neni potřeba jestli se ti nesjížděj gumy,na geometrii zjistíš jak máš seřízenou zbíhavost(To je to že přední kola nesmějí jít úplně rovně,ale musí se zbíhat,vetšinou skoro u všech aut o 1,5 stupně) a odklon,zbíhavost ti doladěj,ale když budeš mít blbej odklon,tak to je vyměnit RAMENO nebo TĚHLICI nebo TLUMIČ a když nic nepomůže,tak zajet s autem na rovnací stolici.Nevim kolik za to u vás budou chtit,ale já jsem za to dal 4 kila,jestli to budeš chtít dělat,tak se nejdřiv poptej,setkal jsem se už i s tim,že někde ti to seštelujou tak,že ti to spíš rozladěj a za sezónu uděláš gumy,tak na to bacha.

Zimní pneu 16 roků 7 měsíců ago #2106

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Dik, tak já teď prva půjdu zkontrolovat jak jsou sjety ty zimní kola. Jestli nějaká není třeba víc a jestli je vzorek stejnoměrnej. Pak to buď dneska, nebo zítra hodím na auto a uvidí se. Ale je třeba zajímavy, že u těch letních Pirelli PZero Nero 17" všichni psali, že sou skvěly, ale rychle se sjíždí ... prej 3 měsíce, max sezóna a jsou pryč. A já jak se na ně dívám, tak vydrží i další sezónu. Tak na Broukovi tak moc netrpí. A ani nevypadá, že by byly nějak opotřebovany.

Zimní pneu 16 roků 7 měsíců ago #2114

• vosic
Asi s nima všichni moc gumujou na srazech aby zamachrovali. :lol:

Zimní pneu 16 roků 7 měsíců ago #2138

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak už mám na autě zimní kola. Hned jak sem do toho sedl, tak byl poznat rozdíl mezi 17" letníma a těmato 16" zimníma. Točení volantem a celkově ovládání je mnohem lehčí :lol: . Se dá řídit pomalu malíčkem. A není to tak tvrdy. Ale i tak za to ty 17 stojí, zas obrovskej rozdíl to není. Je to na zvyku. Akorád to teď nevypadá tak dobře :(

Zimní pneu 16 roků 6 měsíců ago #2139

• eALIEN
A to jsi jeste netocil s mejma 18 palcovejma :D I kdyz ja teda nemam pocit, ze by to slo nejak extra ztuha. Treba uz ti tak dobre neslouzi posilovac ;)

Zimní pneu 16 roků 6 měsíců ago #2140

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
A to jsi jeste netocil s mejma 18 palcovejma :D I kdyz ja teda nemam pocit, ze by to slo nejak extra ztuha. Treba uz ti tak dobre neslouzi posilovac ;)
Ale slouzi. Ty takovej pocit nemas, protoze to ridis celou dobu. Me to taky u 17tek nepripadalo az ted kdyz sem osedlal 16ky
Vygenerováno za 0.075 sekund