Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Polámal se mi brouček!!!

Polámal se mi brouček!!! 16 roků 1 měsíc ago #4919

• Amber
Mám velikánský problém! Dneska jsme sedli do brouka, chtěli ho nastartovat a brouk nic! Bliká na nás olej, který tam ale je a bliká žhavení. Motor točí, ale prostě nechytne. A otáčkoměr ukazuje 4000 otáček. Nevíte někdo náhodou, čím by to mohlo být? Jsme z toho fakt hotoví a zároveň doufáme, že to snad nebude nic vážnýho. Za každou radu předem DÍKY !!! :cry: :?: :cry:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Polámal se mi brouček!!! 16 roků 1 měsíc ago #4924

• Ingi
To sou furt starosti s tema autama :cry: Kdyby clovek aspon jednoznacne vedel co. Ale kolikrat fakt neni jasny kde je chyba :cry: Ted taky resim problemek.

No to blikani zhaveni by moch bejt problem se zhavicima svickama, to by vysvetlovalo i to ze toci ale nechytne... Ale to blikani oleje a ty otacky, to je fakt nejaky divny a nedava to smysl...

Polámal se mi brouček!!! 16 roků 1 měsíc ago #4930

• Johnny
VAG - nic jiného vám nepomůže do začátku.

Polámal se mi brouček!!! 16 roků 1 měsíc ago #4937

• Amber
NA VAG jsme to hodili hned v sobotu, ukázalo to něco se spínačem otáček nebo tak nějak... Tak jsme ho vyndali, je tam trošku prodřenej kabel, asi myšky, tak ho vyměníme během týdne a doufáme, že to bude jen tím, ale znáte to, když se to s... tak se to s..e!

Polámal se mi brouček!!! 16 roků 1 měsíc ago #4940

• Ingi
No slava, to vysvetluje i ty otacky co ukazoval otackomer. Normalne to uz jste posledni dobou asi ctvrtej pripad co sem se setkal s tim, ze mysi poskodili auto...

Polámal se mi brouček!!! 16 roků 1 měsíc ago #4941

• Moni
Teda, to jsou věci... Koukejte to dát s Ivošem dohromady, ať můžete jet do Habrovat. ;)

Polámal se mi brouček!!! 16 roků 1 měsíc ago #4943

• Amber
No snažíme se, Ivoš už se na to byl podívat, tak se to snad stihne. Musí se to stihnout!!! :D

To Ingi: tohle se asi prodřelo o nějakej jinej kabel nebo možná tou bouračkou jak to bylo, ale myšky nám za to papají jiný věci v motoru, přesně vidíš, kudy šly... :lol:

Polámal se mi brouček!!! 16 roků 1 měsíc ago #4944

• Ingi
Sou to potvory... a nejhorsi na tom je, ze proti nim se jen horko tezko bojuje :D

Polámal se mi brouček!!! 16 roků 1 měsíc ago #4945

• Amber
To jo, auto před nima nikam neschováš :lol:

Polámal se mi brouček!!! 15 roků 10 měsíců ago #7052

• eALIEN
Mám pro vás úplně jednoduchou a stoprocentně funkční radu ;) Na myšky je nejlepší nějáká starší kolínská (nejlépe od babičky) která má opravdu silný aroma :!: Stačí otevřít kapotu, nastříkat na motor, kabely a plasty a od myší máte minimálně na půl roku pokoj :D Taky jsem s těma potvorama válčil a tuhle babskou radu mi poradil jeden chlapík na srazu veteránů a ejhle, ono to funguje :)
Vygenerováno za 0.109 sekund